Spread the love

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă a fost adoptată, joi după-amiază, în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților, cu 238 de voturi pentru, fiind necesare minim 233 de voturi pentru succes.

CITEȘTE ȘI:

Dintr-un total de 464 de deputați și senatori, 399 de deputați și senatori au fost prezenți. S-au exprimat 245 de voturi, din care 3 anulate. Din cele 242 de voturi valabile, 238 au fost pentru, 4 împotrivă și nici o abținere. Astfel, cabinetul Dăncilă a fost debarcat.

CITEȘTE ȘI:

Evident, opoziția jubilează după rezultat, iar președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a arătat faptul că, după adoptarea moțiunii de cenzură, următorul pas este preluarea guvernării, spre deosebire de aliații de la USR, care solicită alegeri anticipate.

„Am votat pentru moțiune pentru că acesta era singurul gest patriotic pe care îl putea face un om politic care pune interesele țării pe primul loc. Partidul Național Liberal este pregătit să preia guvernarea pentru a opri degradarea economică, morală și spirituală generată de 3 ani de guvernare socialistă.
Votul de azi este o continuare firească a votului românilor de la alegerile europarlamentare și de la referendum. Greul de acum începe. Sunt însă sigur că parteneriatul dintre președintele Iohannis, Partidul Național Liberal și români va fi unul câștigător. Împreună vom construi o Românie normală, pentru românii de azi și pentru generațiile viitoare”,
a transmis deputatul Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *