Huțucă (PNL Constanța), după dărâmarea guvernului Orban: „Nu este o veste proastă. Din contră, este foarte bine!”

Moţiunea de cenzură „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”, a fost dezbătută în Parlament miercuri, de la ora 12:00. Aceasta a fost iniţiată de PSD şi UDMR, după ce Guvernul condus de Ludovic Orban şi-a asumat răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi.

După încheierea dezbaterilor, s-a procedat la votarea moţiunii de cenzură. Votul a fost secret, cu bile. Conform Constituţiei, moţiunea se adoptă cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, ceea ce înseamnă 233 de voturi. În urma votului exprimat de senatori și deputați, guvernul Orban a fost DEMIS, moțiunea de cenzură fiind adoptată cu următorul rezultat: din totalul de 465 de parlamentari, au fost prezenți 423 și 400 de voturi au fost valabil exprimate. Dintre acestea, 261 de voturi au fost pentru, 139 împotrivă și nici o abținere.

Rezultatul nu îl dezamăgește pe președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, acesta reacționând imediat după vot:

„Majoritatea toxică din Parlament formată în jurul PSD a demis prin moțiune guvernul Orban. Nu vreau să credeți că asta e o veste proastă, din contra, e foarte bine. E foarte bine deoarece în curând vom merge în fața românilor și românii vor decide. PNL promite tuturor simpatizanților săi că va face tot posibilul să câștige războiul pentru România. Vă promitem că vom continua să îi reprezentăm pe toți românii onești, muncitori și cu frica de Dumnezeu. Vă promitem că vom păstra România pe direcția corectă. Vă promitem că vom transforma înfrângerea matematică de astăzi într-o victorie la urne”, a transmis Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *