Huțucă (PNL Constanța), după audierea procurorului șef al DNA Constanța: „Nu vă jucați cu focul! Vom desființa această Secție Specială!”

Procurorul-şef al DNA Constanţa, Andrei Bodean, a fost citat luni, la ora 13:00, la sediul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie pentru a fi audiat într-un dosar în care are calitatea de suspect.

CITEȘTE ȘI:

Bodean nu a făcut declarații la intrarea în sediul Secției de investigare a infracțiunilor din justiție, însă, după două ore de audieri, la ieșire a declarat că acuzațiile care i se aduc sunt abuz în serviciu și represiune nedreaptă. De asemenea, Bodean nu a fost plasat sub control judiciar.

În acest context, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a reacționat vehement, amintind faptul că opoziția intenționează să desființeze această Secție Specială pentru anchetare a magistraților.

„Ne amintim cu toții că Dragnea și colegii lui din #PSD au înființat o așa-numită Secție Specială care să îi ancheteze doar pe magistrați. Ei bine, ultimul magistrat care a intrat pe radarul acestei Secții speciale pesediste este un procuror #DNA din #Constanța care a instrumentat dosare în care au fost implicați Radu #Mazăre și Nicușor #Constantinescu. Pe baza acestor dosare NC a fost deja condamnat. Pesediștilor, atât vă spun: nu vă jucați cu focul! Iar procurorilor de la secția SS le amintesc că trebuie să respecte legea și să nu asculte ordine politice! Vă reamintesc că #PNL a promis că va desființa această secție specială care a fost creată cu un singur scop, acela de a pune presiune pe magistrații onești și curajoși care fac dosarele persoanelor importante din politică”, a spus Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.