Huțucă (PNL Constanța): „Cel mai incompetent Guvern din istoria recentă nu a reușit încă să vină cu un proiect de buget pentru acest an”

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, amintește, miercuri, că actualul Guvern nu a reușit să întocmească bugetul de stat în startul noului an.

Potrivit lui Huțucă „niciodată nu am ajuns atât de târziu fără buget”.

„Suntem deja în 9 ianuarie și cel mai incompetent Guvern din istoria recentă nu a reușit încă să vină cu un proiect de buget pentru acest an. 
Legea spune că Guvernul trebuie să prezinte un buget până la 15 noiembrie, or asta înseamnă că suntem deja cu aproape 2 luni de întârziere. Cu excepția anului 2009, când a avut loc o schimbare de Guvern, niciodată nu am ajuns atât de târziu fără buget. Acum însă nu este cazul, PSD-ALDE se află la Guvernare de mai bine de doi ani, deci nu pot invoca faptul că abia acum fac cunoștință cu cifrele. Motivul pentru care nu vin cu un proiect de buget este însă foarte clar: oricum ar calcula, nu reușesc să rămână în 3% deficit bugetar. Oricât ar calcula, au nevoie să mai crească niște taxe, niște impozite, ca să poată să-și plătească cheltuielile crescute din pix în ultimii doi ani”
, a spus deputatul Bogdan Huțucă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *