Huțucă (PNL Constanța), apel la UDMR și PRO România: „Votul din 26 mai vă obligă în fața cetățenilor la asumarea moțiunii de cenzură”

Liberalii se pregătesc pentru moțiunea de cenzură. În ciuda faptului că, în momentul de față, nu există nici o garanție privind reușita inițiativei, opoziția trebuie să își facă treaba. Astfel, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a transmis, luni, un mesaj pentru parlamentarii UDMR și ai PRO România.

„Votul de la alegerile europarlamentare a arătat voința cetățenilor de schimbare în societatea românească. Oamenii au ieșit în așa mare număr la urne pentru că nu mai vor ca statul român să fie parazitat de coaliția toxică PSD-ALDE. Iar românii așteaptă de la noi să aducem această schimbare. (…) PNL are responsabilitatea de a depune moțiunea de cenzura și de a gestiona în jurul său negocierile pentru ca aceasta să treacă. Lăsând la o parte discuții, calcule și declarații privind oportunitatea intrării la guvernare, prioritatea României este în momentul de față căderea actualului Executiv. Pentru asta au ieșit românii la vot. (…) Pentru căderea guvernului UDMR și ProRo trebuie sa înțeleagă ca votul din 26 mai îi obligă în fața cetățenilor la asumarea moțiunii de cenzură”, a spus Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.