Huțucă (PNL): „Baronii PSD se luptă ca vulturii pe stârvul lor politic”

Sfârșitul de săptămână a adus o stare de fierbere printre social-democrații constănțeni. Conflictul mai vechi dintre președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu și președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a fost tranșat astăzi într-o ședință de Birou Permanent Județean.

În ciuda faptului că intenția de candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța fusese aprobată în CEx-ul național al PSD în urmă cu două săptămâni, social-democrații de la malul mării au avut… altă părere. În doar 33 de minute, candidatura lui Țuțuianu nu a fost agreată, iar candidatura lui Felix Stroe a fost aprobată în… unanimitate.

Pe fondul luptei interne între social-democrații constănțeni, care și-au propus să se sinucidă politic pentru aceste alegeri locale, liberalii jubilează și, în acest sens, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a transmis faptul că „prin decizia din această seară, PSD îi sfidează pe oamenii cinstiți din municipiul și județul Constanța”.

„Pe ultima sută de metri, domnii de la PSD nu au nici în clin, nici în mânecă cu soarta constănțenilor, ci se luptă ca vulturii pe stârvul politic numit PSD. A trecut doar 1 an și 3 luni de când locuitorii Constanței au spus un ”Nu!” hotărât PSD-ismului, la referendumul pentru justiție. Același ”Nu!” a fost confirmat și la alegerile prezidențiale, prin care stilul teleormănean de guvernare a fost trimis definitiv în ”spatele gratiilor”. Prin decizia din această seară, PSD îi sfidează pe oamenii cinstiți din municipiul și județul Constanța, ignorând cu desăvârșire nevoile de reformare a clasei politice. Felix Stroe este un baron local, o rămășiță a unui sistem corupt. Este reprezentantul acelui sistem decăzut al PSD, în interiorul căruia oamenii sunt interesați doar de protejarea propriei bogății, nicidecum de dezvoltarea municipiului și a județului. PSD rămâne doar un partid cu metehne ale trecutului, nereformat, blocat în lăcomia puterii și departe de realitățile comunității. Această luptă din interiorul PSD descrie exact disperarea, din cauza decăderii în care se află în plan public, fapt confirmat și în toate cercetările sociologice serioase realizate până acum”, a precizat Bogdan Huțucă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.