Huțucă, nervos pe Făgădău: „Refuză să deschidă registrul spaţiilor verzi cu parcurile din oraş”

Consilierii locali municipali sunt convocați, miercuri, într-o ședință extraordinară în cadrul căreia conducerea administrației locale dorește aprobarea Registrului local al spaţiilor verzi din intravilanul municipiului Constanţa.

CITEȘTE ȘI:

În acest sens, liberalii constănțeni, care solicită un astfel de registru de mai mult timp, au anunțat înaintea ședinței că „PNL va vota pentru aprobarea acestui proiect de înfiinţare a registrului spaţiilor verzi, în speranţa că de undeva tot trebuie început şi că Primăria Constanţa va găsi măcar în al 12-lea ceas, resursele şi capacitatea de a atrage fonduri europene pentru amenajarea acestor terenuri virane în spaţii verzi de agrement pentru constănţeni.”

„Primarul Decebal Făgădău şi-a dat seama, după ani buni, că municipiul Constanţa are nevoie de un registru al spaţiilor verzi. Ani în care gaşca Mazăre din fruntea primăriei, din care făcea parte şi actualul primar, a retrocedat şi vândut tot ce s-a putut în Constanţa, parcuri, spaţii verzi, orice petec de teren care putea fi exploatat de camarila pesedistă. După ce au distrus parcul Tăbăcărie, parcul de la Gară, parcul de la Casa de Cultură, Făgădău vine acum în faţa constănţenilor cu un registru parţial al spaţiilor verzi, registru care se deschide cu două poziţii de teren viran, unul pe bd-ul Aurel Vlaicu colţ cu str. Industrială şi altul pe str. Stânjeneilor. Este o abordare jenantă a domnului primar, care refuză să deschidă registrul spaţiilor verzi cu parcurile din oraş, aruncând pe hârtie două terenuri de care, probabil, nu avea nevoie. Cu bună ştiinţă, administraţia PSD a Constanţei a refuzat din 2008 până în prezent să întocmească acest registru al spaţiilor verzi, care era văzut ca o piatră de moară atârnată la gâtul afacerilor imobiliare ale găştii Mazăre”, a precizat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *