Huțucă, la aniversarea a 15 ani de apartenență a României la NATO, despre conflictul Iohannis – PSD: „Este un moment al adevărului, licitația pentru corvete este blocată din cauza intereselor de grup”

În aceste zile marcăm aniversarea a 15 ani de la aderarea României la NATO, cea mai complexă structură politico-militară de după cel De-al Doilea Război. Pe 29 martie 2004, România a depus la Washington instrumentele de aderare la NATO, proces început imediat după evenimentele din 1989.

Marți, la Parlamentul României, a avut loc ședința solemnă pentru marcarea acestui moment, la care a participat și președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

La această ședință, președintele Klaus Iohannis a intrat într-un conflict de proporții cu majoritatea parlamentară a PSD și ALDE.

„Aderarea la NATO înseamnă adoptarea unor valori, cu niște conotații pe care domnul președintele Iohannis le-a amintit astăzi. A fost o ședință solemnă, dar, în același timp, a fost și un moment al adevărului! Avem licitații blocate (pentru achiziția corvetelor – n.r.) din cauza unor interese aflate departe de necesitățile siguranței și securității naționale, pentru simplul fapt că nu le-a plăcut (conducerii PSD – n.r.) rezultatul”, a spus deputatul Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *