Huțucă, despre mitingul din 10 august: „Nu avem voie să lăsăm România să se transforme într-o dictatură, așa cum intenționează Dragnea“

Mitingul Diasporei din 10 august a fost umbrit din cauza unor violențe care au adus asemănare cu ceea ce s-a întâmplat în ’89: gaze lacrimogene, sute de intervenții medicale și violențe între manifestanți și forțele de ordine. Evident, opoziția a prins momentul pentru a specula electoral. Cei mai „rapizi“ au fost liberalii, care au criticat violent atât Jandarmeria, cât și coaliția de guvernare, pe care o consideră responsabilă de ceea ce s-a întâmplat vineri seara (10 august). Printre cei care cer anchetă în ceea ce s-a întâmplat în 10 august se numără și președintele Organizației Județene Constanța, deputatul PNL Bogdan Huțucă.

„Toți cei care au ordonat și coordonat reprimarea violentă a protestelor pașnice din 10 august trebuie să plătească în fața legii. Le cer tuturor celor care au fost victimele represiunii să facă plângere penală la Parchetul militar și la parchetele civile. Nu vom accepta să fie trași la răspundere doar câțiva acari Păun, în timp ce șefii din Jandarmerie și ministrul de interne – adică cei care au coordonat măcelul din piață până la 3 dimineață- să scape nepedepsiți. Nu avem voie să lăsăm România să se transforme într-o dictatură așa cum intenționează Liviu Dragnea“, a declarat Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

(VIDEO+FOTO) Gaze lacrimogene și violențe de nedescris. Radiografia unui RĂZBOI împotriva Guvernului PSD

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.