Spread the love

Președintele organizației municipale a PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină a demisionat joi, așa cum TOMIS NEWS anunța în exclusivitate. Muhscină a renunțat la funcția de la municipiu din motive personale. Vineri, Biroul Politic Județean al PNL Constanța se întrunește pentru a stabili un coordonator care să preia atribuțiile după demisia lui Muhscină. Spunem coordonator pentru că, potrivit președintelui organizației județene a PNL, Bogdan Huțucă, nu este vorba nici de vreun interimat, nici de vreun înlocuitor de facto.

„Încă de anul trecut, George ne-a explicat că are niște probleme de sănătate și dorește să se retragă pentru că simte că nu poate funcționa la întreaga lui capacitate și astăzi, în BPJ, luăm act de demisia lui și luăm o decizie pentru un coordonator. Nu că nu știu cine e, dar nu vreau să dau detalii înainte de a vedea ce zice BPJ, pentru că în BPJ se poate întâmpla orice. Nu este un interimar, este un coordonator al activității municipiului Constanța”, a spus Bogdan Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

Dacă a plecat de la organizația municipală, George Muhscină va continua în calitate de consilier județean, ne asigură Huțucă.

„Da, este membru în echipă în continuare, nici nu se pune problema să nu colaborăm. Nu am avut probleme de colaborare, ba din contră”, a concluzionat președintele PNL Constanța, pentru TOMIS NEWS.

Întrunit vineri seară, BPJ al PNL a stabilit că cel care va coordona echipa organizației municipale până la organizarea alegerilor este prim-vicepreședintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

CITEȘTE ȘI:

BOMBĂ! George Muhscină a DEMISIONAT din funcția de președinte al organizației municipale a PNL Constanța

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *