Spread the love

Asociația Constanța Altfel, prezidată de senatorul Vergil Chițac, candidat desemnat de PNL Constanța pentru Primărie are un corespondent politic din aceste zile: Partidul Constanța Altfel. Cu trei membri fondatori, cea mai nouă formațiune politică de pe scena constănțeană și-a propus să aibă listă proprie de consilieri locali pentru alegerile locale din acest an și se arată deschisă să negocieze și cu PNL și cu USR. De altfel, noul partid îl susține în mod deschis pe Vergil Chițac.

Apariția acestui partid încurcă planurile liberalilor constănțeni sau, din contră, îi ajută? Din perspectiva liberalilor, aceștia sunt convinși că Vergil Chițac va susține proiectele PNL, Partidul Constanța Altfel fiind un adaos politic la liberalismul constănțean, așa cum ne-a precizat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Nu știu cum să abordez subiectul… Este un partid la început de drum, să așteptăm să aibă activitate, să funcționeze, apoi putem comenta. Până atunci… Eu nu pot să comentez deciziile interne ale altui partid. Membrii asociației au legături strânse cu Vergil Chițac și în mod natural vom găsi o formulă de abordare politică în perioada următoare. (…) Este o întrebare retorică, este evident că domnul Vergil Chițac este candidatul PNL și este implicat total astfel încât PNL să își atingă obiectivele electorale, în cursa pentru Primărie și pentru CJC, evident că implicarea domnului Chițac este una totală pentru PNL!”, a spus Bogdan Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *