Spread the love

Referendumul privind definirea familiei în Constituție continuă și astăzi. În cea de-a doua zi a fost la vot și președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă și care recomandă tuturor prietenilor mei să meargă și să își exerciteze dreptul democratic, indiferent de opinie.

„Credința, națiunea și familia sunt cei mai importanți piloni ai poporului român. În ultimul secol și jumătate, stânga radicală a încercat să distrugă acești piloni pentru că în vremurile grele poporul se adună și unește în jurul acestor valori. Consider că familia este formată dintre o femeie și un bărbat și că trebuie să întărim acest lucru în Constituție. De aceea, am fost astăzi să votez „DA” la referendum și le recomand tuturor prietenilor mei să meargă și să își exerciteze dreptul democratic, indiferent de opinie”, a spus Bogdan Huțucă.

Duminică dimineață o ieșire publică a avut și președintele la nivel național al PNL, Ludovic Orban, care a amintit că inițiativa civică nu este nici a PSD, nici a lui Liviu Dragnea. Evident, Orban a declarat că a votat „DA” la referendum, pentru că este un creștin convins și un familist.

„Le spun tuturor românilor că acest referendum nu e nici al PSD, nici al lui Liviu Dragnea, este unul care privește cetățenii, este un referendum prin care decidem modul în care va funcționa familia, dacă va funcționa în sensul creștin, al moralei creștine. Nu cred că cei care îndeamnă cetățenii să nu vină la vot fac un bine democrației!”, a spus Orban.

Până duminică la ora 10:00, din cei 18.278.496 alegători înscriși pe liste permanente, votaseră doar 1.324.642, reprezentând o prezență la urne de 7,24%. În județul Constanța, votaseră 40.626 de persoane, adică 6,48%.

CITEȘTE ȘI:

Recomandarea lui Huțucă pentru electoratul PNL Constanța: „Să voteze PENTRU la referendumul pentru familia tradițională!”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *