Huțucă anunță REFORMĂ în organizațiile PNL care au pierdut alegerile locale

Liberalii constănțeni au organizat luni o conferință de presă cu rol de bilanț, la finalul campaniei electorale și la finalul alegerilor de duminică. Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Constanța, senatorul Vergil Chițac, a câștigat alegerile, la fel și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu. Totodată, cu acest prilej, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, și-a exprimat dezamăgirea că o serie de primării sau fiefuri ale liberalilor – cum ar fi Costinești, au fost pierdute. În acest sens, Huțucă a precizat că va urma o analiză serioasă.

„Am pierdut 8 primării și, într-adevăr, sunt trist pe acest subiect. Sunt colegii mei, oameni pe care îi apreciez foarte mult, sunt oameni cu care am făcut echipă în toată această perioadă. Ne vom gândi, vom face o analiză în fiecare organizație și în fiecare primărie să vedem exact ce s-a întâmplat. Avem câteva locații în care ne-am confruntat cu un proces pe care nu-l putem proba, dar în mod cert acest mecanism de cumpărare de voturi a funcționat, cum ar fi localitatea Topalu. Vom face o analiză în fiecare localitate, ca să înțelegem exact în ce mod ne putem îmbunătăți activitatea”, a spus Bogdan Huțucă.

Liberalii nu au câștigat la Costinești, unde Huțucă a spus că am pornit din prima cu ghinion și că adversarii au câștigat o competiție incorectă. De asemenea, liberalii vor contesta alegerile de la Costinești. Totodată, liberalii au mai pierdut la Lumina, Oltina, Topalu, Cobadin, Istria, Corbu și Independența. Pe de altă parte, liberalii constănțeni au câștigat la Horia, Crucea, Mereni, Ciocârlia, Ion Corvin, Lipnița, Murfatlar și Constanța. Huțucă a uitat să precizeze și Mangalia.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *