Spread the love

Consilierii locali municipali ai PNL nu vor vota bugetul propus de primarul Decebal Făgădău și PSD pentru Constanța, anunță, miercuri, președintele organizației județene liberale, Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

„Este un vot pe care ni-l asumăm public, considerând că municipiul Constanța și constănțenii merită mult mai mult decât poate administrația pesedistă să ofere. În primul rând, respingem proiectul de buget pe anul 2019 deoarece primarul Decebal Făgădău a refuzat să ofere constănțenilor posibilitatea de a decide în mod direct pe ce proiecte să fie cheltuiți o parte din banii publici. Vorbim aici de proiectul de hotărâre „Tu decizi pentru Constanța”, inițiat de PNL și USR, privind implementarea bugetului participativ, așa cum se întâmplă în Cluj Napoca, pe care primarul Decebal Făgădău refuză să îl pună pe ordinea de zi a ședințelor de consiliu local”, motivează liberalii constănțeni.

„Să renunțe la haina populismului pe care Dragnea i-a lăsat-o pe umeri!”

Printre multe alte motive de critică, liberalii consideră că Făgădău refuză să introducă pe ordinea de zi a ședințelor și să prindă în buget proiectul PNL privind rezolvarea crizei locurilor de parcare din oraș, preferând în schimb să facă adevărate vânători de șoferi pe care să îi stoarcă de bani.

CITEȘTE ȘI:

„Tot în cadrul acestei ședințe, consilierii locali PNL nu vor vota nici proiectul de hotărâre privind stabilirea taxelor și impozitelor pe anul 2020. Primarul Făgădău și PSD propun o majorare consistentă a taxelor locale, cu până la 50% cum este cazul taxei de habitat, lovind puternic în buzunarele constănțenilor. (…) PNL refuză să fie părtașul unei asemenea administrații și de aceea nu va vota majorarea taxelor și impozitelor locale. (…) PNL Constanța îi cere pe această cale primarului Decebal Făgădău să pună interesele constănțenilor pe primul rând, renunțând la haina roșie a populismului și aroganței pe care Dragnea i-a așezat-o pe umeri”, au mai spus liberalii constănțeni.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *