Spread the love

La finele lunii mai, primarul Medgidiei, Valentin Vrabie, cerea imperios conducerii Consiliului Județean Constanța să repare o porțiune de drum din Medgidia care ar aparține autorității județene.

„Stimate domnule Președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, în calitate de primar al municipiului Medgidia, vă solicit public reabilitarea tronsonului de drum – bretele de pod, cuprins între DN22C și podul rutier CDMN din municipiul nostru, având o lungime de aproximativ 300 METRI. (…) Dar din păcate pentru noi, locuitorii municipiului Medgidia dar și votanți cu ajutorul cărora dumneavoastră ați ajuns Președinte al Consiliului Județean Constanța, solicitarea a rămas fără nici o rezolvare. Având în vedere că domnul Claudiu-Iorga Palaz, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța coordonează direct activitatea RAJDP Constanța, vă rog sa dați dovadă de responsabilitate și să vă asigurați că rezolvă urgent și problema acestor bretele rutiere cel puțin la fel de eficient cum a rezolvat-o și pe cea a drumului către casa domniei sale din Pietreni”, se arăta în mesajul lui Vrabie.

La vremea respectivă, vicepreședintele Claudiu-Iorga Palaz îi transmitea edilului Medgidiei că este într-o gravă eroare, pentru că drumul la care face referire nu este al drumurilor județene, ci al municipalității. Imediat, Valentin Vrabie a publicat mai multe documente care ar fi atestat că adevărul este de partea sa. De altfel, zilele trecute, Vrabie a reluat solicitarea pe același ton vehement. Președintele CJC, Horia Țuțuianu, a venit marți, la rândul său, cu documente potrivit cărora Valentin Vrabie s-ar afla într-o gravă eroare în ceea ce privește porțiunea de teren respectiv.

„Am văzut că Valentin Vrabie solicită CJC să refacem un drum de 280 de mp. Îi comunic domnului primar că administrația nu se face pe genunchi, se face cu documente și cu o bună documentare. ACEL TEREN NU NE APARȚINE! Aparține UAT Medgidia! Am extract de funciară în care, spune dumnealui, că la vremea respectivă acel teren a fost cedat CJC. Da, a fost cedată o parte, nu și acea bucata de 280 mp. Îl sfătuiesc pe viitor, înainte de a mai face afirmații publice și a mai pune postări pe rețelele de socializare să se documenteze foarte bine. Eu de când activez în administrația publică nu am vorbit nedocumentat și neavând toate hârtiile la îndemână. Sper ca Vrabie să își dorească să se ocupe și de binele locuitorilor din Medgidia nu doar de cancanuri de presă și de a încerca să iasă în evidență prin discursuri publice“, a spus Țuțuianu. El a mai completat faptul că bucata de teren de care face vorbire Vrabie a fost intabulată de Medgidia.

CITEȘTE ȘI:

Vrabie cere imperativ ca CJC să-i reabiliteze un drum. Palaz: „Drumul este al municipalității din Medgidia! Circar a fost, circar a rămas!“

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *