Horia Constantinescu și-a luat orașul Constanța pe… persoană fizică. L-a AMENINȚAT pe un agent al IPJ Constanța

A început festivalul KIMARO, în parcarea de la Poarta 1. Deși, dat deja peste cap, orașul se confruntă cu un nou blocaj, restricțiile de trafic rutier amplificând haosul pentru un eveniment la care participă doar vaccinații, deși este organizat pe bani publici – buget la care contribuie din plin și nevaccinații. În contextul debandadei rutiere, directorul general al Direcției Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, Horia Constantinescu, nu a ezitat din nou să se umfle la autoritățile în fața cărora nu are nici o atribuție sau putere.

Joi seară, cu puțin timp înainte de startul festivalului, Horia Constantinescu a ajuns la Poarta 1 și a parcat unde a vrut mușchii mei. A fost abordat de un agent al Poliției Naționale, pe care Constantinescu l-a luat la șuturi, ajungând chiar să îl legitimeze… el pe polițist:

„L-a întrebat cum îl cheamă, i-a spus că nu îi este frică de el și de nici o Poliție și a plecat pur și simplu. A venit cineva de la festival ca să îl ia și au mers amândoi la o crâșmă de lângă banca de acolo. Agentul nu a avut nici o reacție la toată scena asta. La plecare, i-a spus polițistului că o să vadă el…”, a spus un martor pentru TOMIS NEWS.

Horia Constantinescu este director general în Primăria Constanța de la mijlocul lunii iulie a.c. Acesta a fost racolat în echipa primarului Vergil Chițac chiar de către edil, după ce a candidat la Primărie din partea PPU-sl. Membru component al camarilei primarului, Horia Constantinescu nu a fost ales, ci numit în funcție, astfel că nu răspunde în fața partidelor care guvernează pe plan local – PNL și USR, fiind de altfel unul din desele motive de ceartă dintre cele două formațiuni politice.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.