Horia Constantinescu RENUNȚĂ la ambiții politice. „Partidul poate găsi pe cineva mai bun. Noua administrație să facă un calendar prin care lucrurile să se civilizeze”

Candidatul PPU-SL pentru funcția de primar al municipiului Constanța, Horia Constantinescu, a renunțat la… ambițiile politice. Constantinescu a revenit pe 7 octombrie la conducerea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța și nu are gânduri de candidatură la alegerile parlamentare. De altfel, fostul candidat consideră că nu a reușit să facă performanță pentru partid și rămâne să colaboreze cu noua administrație locală, dacă… se va putea.

Nu, la parlamentare nu. Cu siguranță nu! Rămân la Comisariat mai departe. Nu am ambiții politice de nici o natură. E treaba lor (dacă se supără partidul – n.r.). Nu am reușit să fac performanță pentru partid și consider că pot găsi pe altul mai bun. Peste patru ani…să ajungem acolo sănătoși și fericiți toți, Doamne ajută! E un drum lung până acolo, traversăm și perioada pe care o traversăm… O colaborare (cu noua autoritate locală – n.r.) ar trebui să fie una pozitivă, la parcuri, la piețe, la tot ce am sancționat noi în trecut. Dacă va fi vorba de o altă abordare, deja va fi un pas câștigat. Nu știu dacă ar trebui să mă apuc să fac valuri înainte să se instaleze, numai așa ca să apar eu în public. Cu administrația nouă, ar trebui o analiză asupra lucrurilor, tocmai pentru a vedea dacă unele pot fi demarate măcar. Să fie un calendar prin care lucrurile să se civilizeze, e tot în favoarea constănțenilor, nu în favoarea mea”, a spus Horia Constantinescu, pentru TOMIS NEWS.

La alegerile locale din 27 septembrie, Horia Constantinescu a fost… cel mai bine clasat dintre pierzători, obținând 4.876 de voturi (5,04%).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *