Horia Constantinescu: „Mi se pare ciudat să afirm public că Palaz este MINCINOS! Problema lui e că nu sare de 2%!”

Candidatul PPU-SL pentru funcția de primar al municipiului Constanța, Horia Constantinescu, este un adept al dezbaterii între toți candidații. Într-o astfel de situație, staff-urile poartă îndelungi negocieri și discuții, iar la Constanța, în prezent, lucrurile sunt îngreunate prin prisma inflației de candidați: nu mai puțin de 17! Totodată, în prezent sunt în discuții trei organizări cu diverși candidați, câte 3, câte 7, câte 10… Astfel, Horia Constantinescu și-a pierdut răbdarea cu dialogul și a inițiat o mobilizare în sensul dezbaterii publice și politice și, luni, a trimis o invitație, despre care TOMIS NEWS a relatat pe larg AICI!

Nimic de condamnat în ceea ce privește inițiativa lui Horia Constantinescu. Modul în care s-a făcut această invitație i-a iritat pe mai mulți candidați, printre aceștia fiind președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, care ne-a precizat că a primit… un plic gol și sigilat.

Ce a făcut Palaz e demn de penitenciar, nu de stațiune turistică

Horia Constantinescu a reacționat la afirmațiile lui Palaz și ne-a precizat, destul de iritat, că președintele PMP a mințit, pentru că OPC, condus de Constantinescu, a închis un hotel administrat prin interpuși de Palaz:

„Sunt foarte multe doamne în această campanie electorală și nu mă refer la Corina Martin, Nicoleta Ploscaru sau Ayla Reșit. Cei care ar trebui să fie morfologic bărbați ar trebui să se comporte ca atare! Domnul Palaz a trimis unora și altora plicuri goale! Domnul Antoniadis nu a primit un plic gol! Se va face de râs (Palaz – n.r.) venind acolo, la dezbatere, așa că de ce să nu îl invit? Eu sunt convins că Palaz nu este în stare de un dialog! Eu îl vreau pe Palaz și îi vreau și pe ceilalți în fața constănțenilor! Este o minciună sfruntată (plicul gol – n.r.)! S-au făcut fix 16 plicuri! Ne este frică de Claudiu Palaz? Este perpendicular Palaz, poate să vină! Mi se pare ciudat că trebuie să afirm public că este mincinos! Putea să desfacă plicul și să vadă invitația! Am o trimis o echipă civilizată de oameni, la toți candidații! Care ar fi fost raționamentul să dau un plic gol? Am trimis tuturor, la absolut toți! Dacă ne uităm în sondaje, PMP și Palaz nu sar de 2%, asta e problema lui Palaz! (…) Domnul Palaz administrează prin interpuși un hotel în Eforie Nord. OPC a suspendat activitatea acelui hotel, iar dânsul m-a bombardat cu dorința să îi ridic suspendarea. Va decide instanța de judecată dacă am sau nu dreptate. Ce a făcut Palaz e demn de penitenciar, nu de o stațiune turistică! Voi căuta în arhivă să văd exact care este hotelul. Explic eu de ce iese Palaz cu minciuni în presă! Cu seriozitate i-am închis hotelul din Eforie. Nu am pus botul la intervențiile lui! Nu mai știu dacă direct sau prin interpuși m-a sunat, dar a avut o decizie de suspendare a activității. Îi promit că voi căuta în arhivă ca să îi reîmprospătez memoria!”, a spus Horia Constantinescu, pentru TOMIS NEWS.

Pentru postul de primar al municipiului Constanța candidează următorii:

Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian Antoniadis (Uniunea Elenă din România); Claudiu-Iorga Palaz (PMP), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU-SL), Corina Martin (PER), Tudorel Chesoi (ANT), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Dan Aionesei (Mișcarea Patrioților Români – Dreapta Liberală), Victor Cruceru (ALDE), Constantin Frățilă (LORD), Ayla Reșit (independent), Muncianu Sorin Titus (Partidul Neamul Românesc) și Marian Vasiliev (independent).

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.