Horia Constantinescu, genul de personaj despre care credeam că am scăpat

Comisarul val-vârtej a lovit din nou. Zilele trecute, comisarii CJPC au năvălit la RATC ca să depisteze ceea ce știa toată lumea: autobuzele sunt vechi, scaunele zgâriate și/sau rupte, pe scurt – condiții improprii pentru transportul în comun local și care oricum este inclus într-un proiect de finanțare pentru modernizare și reorganizare.

Horia Constantinescu, șeful CJPC, și-a zâmbit pe sub barba îngrijită exact ca autobuzele RATC pentru că a dat lovitura: l-a pocnit pe Decebal Făgădău! Touche! Pentru că despre asta este, în definitiv, vorba.

Cei doi se află într-o competiție a surzilor pentru mult râvnita funcție de primar al municipiului, ce va fi pusă la bătaie în 2020. După ce s-a certat cu toate pizzeriile și plăcintăriile din oraș, comisarul val-vârtej ne anunță că CJPC a efectuat controlul pe 13 martie la 03:00 (prima minciună) și că, de dragul banilor constănțenilor, nu s-a aruncat cu amenzi, ci a fost doar un avertisment. Ditamai scandalul pentru un avertisment! Păi, nene comisar-șef val vârtej, ori e nasol, ori nu e? Lălăiala cu iz electoral se vede din avion…

Este adevărat că Decebal Făgădău nu se află chiar în ipostaza de a fi lăudat și/sau victimizat. Fleoșcăiala electorală a lui val-vârtej nu putea avea loc dacă nenea primarul nu permitea asta și când zic că permite mă refer la faptul că Făgădău se mișcă de la prea încet spre aproape deloc în orice înseamnă proiecte în această urbe, inclusiv cel de repunere a RATC pe o linie demnă de ditamai orașul la malul mării. Așadar, Făgădău își merită pe deplin castanele de la comisarul val-vârtej.

În altă dezordine de idei, cei trei inspectori ai CJPC au ajuns la 12 noaptea, deci nu la 03:00 și au plecat la 01:15 și nu au fost verificate „90% dintre autobuzele de transport public”, ci doar câteva retrase la garaj. Tot comisarul val-vârtej ne zice că s-a introdus „o condiție de bun simț”, dar: „Nu eu, (ci) ANPC, prin comisarii CJPC”! Ați înțeles, da? Deci, nu el, ca și cum cei trei inspectori fac controale la 12 noaptea fără cunoștința și/sau aprobarea comisarului-șef, ci ANPC, adică ăia marii de la București și așa aflăm că ditamai Guvernul e supărat foc pe autobuzele lui Făgădău! Nea Horică, credeam că am scăpat de alde din-ăștia ca matale!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Horia Constantinescu, genul de personaj despre care credeam că am scăpat

 • miercuri, 21 martie 2018 la 21:33
  Permalink

  Prima veste buna pe anul asta, candideaza Horia Constantinescu pentru functia de primar! Il votez cu doua maini!

  Răspunde
 • miercuri, 21 martie 2018 la 17:34
  Permalink

  Daca despre a-l „pocni” pe Fagadau este vorba, atunci sa-l pocneasca. Daca asta inseamna sa inchida toate dughenele insalubre din oras, sa-l pocneasca pana se plictiseste

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *