Horia Constantinescu, acuzat că invită selectiv contracandidații pentru Primărie la dezbatere publică. Palaz: „Am primit un PLIC GOL!”

Candidatul PPU-SL pentru funcția de primar al municipiului Constanța, Horia Constantinescu, este un adept al dezbaterii între toți candidații. Într-o astfel de situație, staff-urile poartă îndelungi negocieri și discuții, iar la Constanța, în prezent, lucrurile sunt îngreunate prin prisma inflației de candidați: nu mai puțin de 17! Totodată, în prezent sunt în discuții trei organizări cu diverși candidați, câte 3, câte 7, câte 10… Astfel, Horia Constantinescu și-a pierdut răbdarea cu dialogul și a inițiat o mobilizare în sensul dezbaterii publice și politice și, luni, a trimis următoarea invitație:

Invitatie 1

Nimic de condamnat în ceea ce privește inițiativa lui Horia Constantinescu. Modul în care s-a făcut această invitație i-a iritat pe mai mulți candidați. De exemplu, la sediul candidatului Uniunii Elene din România, Anton Antoniadis, militanții lui Horia Constantinescu au intrat ca să… filmeze și să se asigure că acesta va primi invitația, în contextul în care candidatul elen s-a întors de pe teren special ca să primească invitația în cauză. La PMP însă, a fost mai… ciudat. Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, ne-a precizat că a primit un… plic gol și sigilat!

Nu am primit nici o invitație… Am primit un plic gol și sigilat. Poate că au vrut să pună invitația și au uitat… sau au făcut intenționat ca să nu fiu invitat. Eu eram într-o conferință atunci și nu am fost foarte atent. Au și filmat, dar erau niște băieți pe care îi știu și de aceea nu le-am zis nimic inițial. Mă rog, nu se face așa ceva, nu e corect, nu e ca la OPC cum făcea el. Doar presa… Mă rog, e problema lui, dar nu e fair într-o campanie electorală, astea sunt apucături vechi, de pe vremea lui Năstase. Pe mine nu m-au invitat nicăieri. Sunt dezamăgit, mă așteptam la altceva. Până la urmă, de ce nu m-a sunat? Cum a mai făcut-o… Putea să mă sune și să îmi spună. Dacă nu mă crede (Horia Constantinescu – n.r.) să se uite pe filmare să vadă că plicul era gol”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

În ciuda emiterii a 16 invitații pentru o dezbatere între candidați, candidatul PSD, primarul în funcție Decebal Făgădău, ne-a precizat că nu a primit o astfel de invitație. De asemenea, candidatul PNL, Vergil Chițac, ne-a spus că a auzit de inițiativă dar că nu a primit invitația, iar reprezentanții USR-PLUS Constanța ne-au spus că „nu știm nimic, nu am auzit de așa ceva”. Totodată, candidatul independent Andrei Popescu a primit invitația pentru o dezbatere publică.

Pentru postul de primar al municipiului Constanța candidează următorii:

Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian Antoniadis (Uniunea Elenă din România); Claudiu-Iorga Palaz (PMP), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU-SL), Corina Martin (PER), Tudorel Chesoi (ANT), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Dan Aionesei (Mișcarea Patrioților Români – Dreapta Liberală), Victor Cruceru (ALDE), Constantin Frățilă (LORD), Ayla Reșit (independent), Muncianu Sorin Titus (Partidul Neamul Românesc) și Marian Vasiliev (independent).

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.