HAOS TOTAL! Autoritățile NU știu dacă spitalul avea sau nu nevoie de AUTORIZAȚIE la incendiu! ISU anunță NUMĂR SPECIAL pentru rudele decedaților de la Constanța

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a transmis condoleanțe familiilor îndoliate, care și-au pierdut rudele în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase de la Constanța. Bode susține că au fost șapte morți. Potrivit acestuia, anchetatorii verifică acum dacă spitalul avea sau nu nevoie de autorizație de incendiu.

Transmit condoleanțe familiilor îndoliate. Au fost 7 morți. În spital erau 125 de pacienți. 10 erau la ATI. În acest moment se verifică dacă spitalul avea sau nu avea nevoie să dețină autorizație la incendiu. Era un plan de conformare. Pe componenta medicală, dar și pe ISU. Pe ISU am avut un control în noiembrie 2020, respectiv în februarie 2021. Acolo au fost constatate o serie de disfuncționalitățu și nereguli. Au fost date sancțiuni. Prioritatea zero a noastră a fost să ne asigurăm că toți pacienții evacuați sunt în siguranță. Au fost transferați la 3 spitale”, a spus Lucian Bode.

Număr de telefon pus la dispoziție de autorități la care se poate suna pentru informații despre pacienți, după incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. ISU „Dobrogea” anunță că aparținătorii pot suna pentru informații legate de pacienți la numărul 0742 031 540. Rudele și prietenii pacienților din spital s-au adunat în curtea unității medicale, reclamând că nu primesc informații despre cei care au murit sau au fost răniți.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *