HAOS în Primăria Constanța: Aproape TOȚI angajații de la patrimoniu și-au înaintat demisiile

Terapia de șoc instituită de primarul Vergil Chițac pe un oraș deja năpăstuit de mai bine de un an de pandemie funcționează de minune: numai șocuri au loc în Primăria Constanța. La mijlocul lunii trecute, municipalitatea se pregătea de noua organigramă, care a fost adoptată în ședința consiliului local municipal din 23 aprilie. Cu doar o zi înaintea ședinței, cadastristul Cătălin Cucoară – poate singurul expert din echipa lui Chițac – demisiona din Primărie. Primarul Chițac spunea că a plecat pentru că nu a fost șef, deși tocmai de aceea îl adusese, ca să conducă direcția de patrimoniu.

Respectiva direcție a intrat sub conducerea arhitectului șef, care la rândul său este în subordinea șefului direcției de urbanism și primarul de facto al Constanței, Felicia Ovanesian. Noua organigramă a produs, literalmente, haos în serviciul în cauză. După reorganizare, din 50 de persoane au rămas 40, iar zilele trecute și-au depus demisiile… 30 de persoane!

Nimeni nu vrea să lucreze cu Felicia Ovanesian, în afară de „pudelul” ei, Vergil Chițac. Nimic nu funcționează cum trebuie în instituție, s-a instituit o dictatură și nimeni nu muncește. Nici un proiect, nici o idee, nici o viziune, nimic, doar „o să… o să…”. Prefer să-mi caut de lucru decât să mai suport tensiunea aia”, a spus unul din demisionari, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.