Halichidis, manager Spital Boli Infecțioase: „Constănțenii trebuie să stea cuminți acasă. Vor veni și vremuri bune”

Viața noastră, așa cum o știam, s-a schimbat mult, iar în această perioadă, în apropierea Sfintelor Sărbători de Paști parcă resimțim și mai mult aceste schimbări. Dar acesta este momentul în care trebuie să ne mobilizăm și mai mult și să fim și mai responsabili. Tocmai despre comportamentul nostru din aceste zile ne-a vorbit și managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, dr. Stela Halichidis.

Mi-aș dori din tot sufletul vaccinul care să prevină îmbolnăvirea, dar în momentul de față nu a apărut  nicăieri în lume. Din punct de vedere al celor accesibile, avem cam tot ce ne trebuie. Așteptăm să se finalizeze unele studii clinice și poate va ieși pe piață un tratament mai bun. Constănțenii ar trebui să stea cuminți acasă, pentru a preveni infecția, pentru că vom avea timp după aceea, dacă vom fi sănătoși și vom scăpa de această nenorocire, să mergem la biserică, să ne întâlnim și cu cei dragi, dar, în mod contrar, s-ar putea să avem îmbolnăviri foarte multe și foarte grave, mulți dintre noi să moară, inclusiv cadre medicale și nu ne dorim acest lucru.Stați acasă, că e cel mai bine! Noi nu putem sta. Am dori să stăm acasă cu familiile, dar, din păcate, nu se poate. Aveți o posibilitate pe care ne-am dori-o și noi. Stați acasă! Odihniți-vă, încărcați-vă bateriile, pentru că vor veni și vremuri bune”, a spus dr. Halichidis.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța precizează că au fost testați pacienții cu suspiciune de boală care s-au prezentat la sediul unității sanitare. În laboratorul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase au fost lucrate și probe recoltate de pe raza județului Constanța și Tulcea de către Direcția de Sănătate Publică Constanța și alte unități sanitare.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *