Guvernul a PRELUNGIT termenul de valabilitate al voucherelor de vacanță. Orban speră la un sezon estival… normal

În cadrul ședinței de Guvern de joi, s-a discutat despre prelungirea valabilităţii voucherelor de vacanţă care ar expira în luna mai. Până la decizia efectivă de prelungire, premierul Ludovic Orban a precizat faptul că, în contextul unei limitări optimiste a pandemiei de coronavirus până în vară, speră la o relansare a sezonului estival.

Propunerea de prelungire a valabilității voucherelor de vacanță a fost înaintată de ministrul Economiei, Virgil Popescu, susținând că se impune „prelungirea până în mai 2021, ca să poată fi reluată activitatea de turism”.

„Ca să fim înțeleși: noi dăm acest semnal către angajați și industria turistică. Prelungim valabilitatea voucherelor, în speranța că vom reveni la normal în sezonul estival”, a spus Ludovic Orban.

În privința termenului, până în luna mai 2021, premierul a spus că „mai discutăm…

CITEȘTE ȘI:

Klaus Iohannis: „Situația economică se ÎNRĂUTĂȚEȘTE CONSTANT! Avem mare nevoie de acțiune coordonată la nivelul Uniunii Europene”

După OPT ani de așteptare: Aeroportul Tuzla devine PUNCT VAMAL. „Zborurile executate deasupra Mării Negre de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu CRESC COSTURILE”

Cursă CONTRACRONOMETRU pentru echipamente medicale! Orban: „Am avut contracte care NU au fost onorate”

EXCLUSIV Echipamente tehnice achiziționate pe fonduri europene și repartizate la ISU Dobrogea

USR propune schimbarea voucherelor de vacanță în vouchere de sănătate. Stelian Ion: „Operatorii din turism ar trebui să ajute în perioada asta, în care toți depunem eforturi”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.