Guvernul a anunțat rezultatul primului test de coronavirus făcut de Orban: NEGATIV (UPDATE)

UPDATE:

Testul de coronavirus al lui Nicuşor Dan este negativ, însă primarul ales al Capitalei anunţă că rămâne în izolare până vineri. La finalul săptămânii, Nicuşor Dan se va testa din nou.

„Rezultatul testului Covid făcut la cerere este negativ. Nu sunt încadrat în definiţia de caz, deci nu am obligaţii legale de izolare. Totuşi, pentru maxima protecţie a celor din jur voi mai rămâne în izolare până vineri 9 octombrie inclusiv, când voi şi repeta testul”, a anunţat, luni, primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan.

UPDATE:

Testul de coronavirus al ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, este negativ. Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, rezultatul testului RT-PCR pentru noul coronavirus (SARS Cov 2) în cazul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, este negativ. Testul ministrului Sănătății a fost realizat la cerere, preventiv. Ministrul nu a fost contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv, transmite aceeași sursă.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Guvernul României a anunțat rezultatul testului de coronavirus făcut de premierul Ludovic Orban. Acesta nu are coronavirus, conform informării oficiale, însă va sta în izolare până joi, când va face un nou test.

Ludovic Orban a ajuns în izolare după ce a luat contact cu jurnalistul Silviu Mănăstire, infectat cu COVID-19.Rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19) în cazul prim-ministrului Ludovic Orban este negativ.

Menționăm faptul că testul a fost realizat la cerere, preventiv, premierul nefiind încadrat într-o definiție de caz întrucât nu este considerat contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv.Din motive de precauție, Ludovic Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie a.c., de unde își va exercita atribuțiile funcției de prim-ministru și își va desfășura activitatea fără interacțiune fizică cu alte persoane. În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanță de 10 zile de la prezența în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.