Grup Servicii Petroliere, zguduit din nou de proteste. Zeci de angajați în GREVA FOAMEI la poarta companiei lui Comănescu, pentru drepturile salariale

Încă o săptămână cu proteste la sediul Grup Servicii Petroliere, companie care nu reușește să iasă din situația dificilă în care se zbate de mai mult timp. Dacă ultimele proteste ale angajaților GSP din ultimul an au fost organizate de grupuri de până în zece persoane, miercuri s-au strâns peste 30 de oameni pentru a-și cere drepturile salariale. Mii sau zeci de mii de dolari au de recuperat fiecare dintre ei și, urmând exemplele precedente ale colegilor, au apelat, miercuri, de la 09:30, la rândul lor la o formă de protest, singura care le garantează drepturile bănești. Ca de obicei, un reprezentant al companiei s-a întâlnit cu protestatarii pentru a întocmi liste, ca și cum doar cei care protestează au de recuperat propriile salarii și compania nu ar fi la curent cu situația reală în care se află.

protest gsp 1

CITEȘTE ȘI:

La GSP, salariile se plătesc doar la amenințările angajaților. Încă un protest reușit la ușa lui Comănescu

Văzând că sunt lăsați să aștepte în frig un răspuns care nu mai vine, protestatarii au trecut la următorul pas: greva foamei!

„Suntem 33 de persoane aici. A venit cineva, a făcut o listă și nu ne-a spus nimic. Tremurăm aici și nu mai așteptăm răspunsul care nu mai vine. La 11:00 anunțăm Poliția și Salvarea că vom intra cu toții în greva foamei. Nu mai acceptăm o tranșă sau două, vrem toți banii, la zi!”, a spus unul dintre angajați, pentru TOMIS NEWS.

UPDATE 13:30

În ciuda faptului că a fost anunțată, Salvarea încă nu a ajuns la dana 34, la sediul GSP.

„Mai suntem 15 inși și încă așteptăm Salvarea pe care am anunțat-o că suntem intrați în greva foamei. O parte din băieți care au fost și săptămâna trecută (vineri – n.r.) au primit o rată și au plecat”, ne-a precizat unul dintre protestatari.

 

protest gsp 2

 

UPDATE 14:00

A ajuns și Salvarea îndelung așteptată de protestatari. Potrivit acestora, unul dintre ei a LEȘINAT!

WhatsApp Image 2017 10 25 at 13.57.31

UPDATE 15:15

Reprezentanții Grup Servicii Petroliere au început să achite o parte din sumele datorate angajaților care au protestat.

„Ne-au băgat la toți care suntem aici câte o rată, dar rămân în continuare opt băieți care nu sunt cu ratele la zi”, a precizat un protestatar pentru TOMIS NEWS.

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

4 comentarii la „Grup Servicii Petroliere, zguduit din nou de proteste. Zeci de angajați în GREVA FOAMEI la poarta companiei lui Comănescu, pentru drepturile salariale

 • joi, 26 octombrie 2017 la 14:07
  Legătură permanentă

  O sa se faca sectie speciala pentru judecarea tuturor litigiilor cu gesepeu la tribunalu si curtea de apel din Constanta, fratilor! Hootiii si penalii! Astia umbla cu coada pe sus da nu platesc salarii, nu platesc taxele si sunt inca in libertate

  Răspunde
 • joi, 26 octombrie 2017 la 10:26
  Legătură permanentă

  Jucatori de alba-neagra, nu oameni de afaceri! Tooot pe langa lege. Lasa oamenii sa moara! Batjocura la care autoritatile inchid ochii. Astia au comis infractiuni fiscale peste tot pe unde au trecut, nu doar in Romania

  Răspunde
 • miercuri, 25 octombrie 2017 la 20:31
  Legătură permanentă

  Buna seara,

  Ma numesc Gabriel Croitoru si sunt unul dintre zecile de protestatari care au intrat in greva foamei de dimineata in fata sediului Grup Servicii Petroliere in port Constanta dana 34. Suntem inca aici! Ramanem peste noapte!

  Multumim anticipat!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.