Grup Servicii Petroliere, zguduit DIN NOU de GREVA FOAMEI! „Am întrebat ce se întâmplă cu salariile și am fost dat afară!”

Încă o zi de nemulțumiri, proteste și ambulanțe la Grup Servicii Petroliere. Marți dimineață, șase persoane, printre care și o femeie, au intrat în greva foamei pentru că nu și-au primit drepturile salariale nici după eșalonările promise de președintele companiei, Gabriel Comănescu.

Unul dintre acești protestatari, navomodelist, maestru emerit al sportului, nu și-a primit salariul din luna ianuarie a acestui an!

„Ni s-a tot promis că vor plăti, apoi s-au scuzat că nu vin banii din Mexic și ne-au tot dus de nas. Eu am întrebat ce se întâmplă cu salariile și m-au trecut în preaviz, care a expirat ieri. Acum, sunt pus pe liber, dat afară și nici în această situație nu ne-au spus nimic de bani. În cazul meu, este vorba deja de a zecea lună de întârziere, pentru că nu mi-am mai luat bani din ianuarie. Eu sunt navomodelist, am adus medalii pentru țara asta și, drept recunoștință, uitați ce primim! Ne-au invitat, când am ajuns, într-o sală de conferințe și ne-au promis iar că pe 6 sau 7 (noiembrie – n.r.) vor face plăți, dar noi nu mai acceptăm astfel de promisiuni, cum au făcut mereu. Vrem banii la zi, nu în tranșe sau altfel”, a precizat unul dintre protestatari, pentru TOMIS NEWS, înainte să fie consultat de medicii de pe ambulanță.

„Sunt solidară cu colegii mei și sunt și eu în această situație, avem bani de primit de zece luni! Ni s-a tot promis că ne vor plăti după ce vor veni banii din Mexic, de parcă noi lucrăm în Mexic, apoi ne-au mințit că săptămâna viitoare, că pe 6 ale lunii, că pe 28 și tot așa”, a precizat și doamna care protestează, pentru TOMIS NEWS.

UPDATE 17:00

„Încă suntem aici. Am primit salariile din ianuarie și până în septembrie, doar că a mai rămas de plătit luna octombrie, despre care ne-au spus că vor achita zilele viitoare. Cinci dintre noi am luat banii, în afară de un coleg, căruia îi tot caută „nod în papură”. El a decis să rămână și noi, din solidaritate cu el, rămânem!”, ne-a precizat un angajat al GSP.

UPDATE 17:20

„S-a rezolvat și cu colegul nostru, promisiunea pentru el fiind că vor plăti mâine”, a completat un angajat al GSP.

 

CITEȘTE ȘI:

Continuă nebunia la GSP. „Este de Caragiale, în drum spre Kafka!” Greviștii foamei, PĂCĂLIȚI de Comănescu!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.