Gropoșilă, reales vicepreședinte al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România

Președintele Patronatului IMM din Constanța, Iulian Gropoșilă, a fost numit, vineri, 15 aprilie a.c., vicepreședinte al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Consiliul Național al întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), confederație patronală reprezentativă la nivel național, a  organizat la Sinaia lucrările celei de a VII-a ediții a „Convenției Naționale a CNIPMMR”, eveniment care are loc o dată la patru ani. Totodată, au avut loc alegeri pentru următorii patru ani, stabilindu-se componența organismelor de conducere.

Florin Jianu, Președinte al Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România și fost ministru delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism în perioada martie 2014 – decembrie 2014, a fost ales Președinte al CNIPMMR, iar Iulian Gropoșilă, Președintele Patronatului IMM Constanța, a fost reales, pentru al patrulea mandat, vicepreședinte al CNIPMMR pe domeniul educație, inovare și fonduri europene.

„Voi continua să protejez IMM-urile și voi lupta împotriva birocrației pentru a asigura un teren propice tinerilor cu inițiativă”, a declarat Iulian Gropoșilă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *