GROAZĂ pentru partidele din Constanța: AUR va avea PATRU parlamentari!

Un sentiment de groază a izbit toate partidele politice din Constanța. Organizația județeană a Alianței pentru Unirea Românilor nu va avea trei parlamentari, ci… patru!

După alegerile de ieri, PNL ar urma să obțină 4 mandate de deputaţi – Bogdan Huțucă, Mircea Banias, Marian Crușoveanu și Bogdan Bola, PSD – 3 mandate de deputaţi – Horia Țuțuianu, Cristina Dumitrache și Lucian Lungoci, USR-PLUS 2 mandate de deputaţi – Stelian Ion și Cristina Rizea, AUR – 2 mandate de deputaţi – Viorel Dumitru Focșa și Dănuț Aelenei. Detalii, AICI!

Algoritmul redistribuirii produce în momentul de față tot mai multe surprize, iar partidele politice sunt în stare de șoc: AUR Constanța va avea doi senatori, nu unul, fiind de altfel singurul partid din Constanța cu doi senatori! Marea tragedie este la PNL, unde George Niculescu, cel mai probabil, nu va fi senator tocmai din această cauză. Cel de-al doilea om de pe lista AUR Constanța pentru Senat este Aelenei Evdochia, soția lui Dănuț Aelenei, al doilea de la Camera Deputaților.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *