GROAZĂ pentru chestorul Adrian Glugă: CONTRACANDIDAT pentru șefia IPJ Constanța, înscris pe ultima sută de metri!

Ar fi trebuit să fie un concurs tip floare la ureche pentru actualul șef al IPJ Constanța, chestorul Adrian Glugă. Organizat cu mari întârzieri, dincolo de prevederile legale, concursul pentru funcția de inspector șef al IPJ Constanța a demarat abia luna trecută. La concursul în cauză, s-a înscris actualul inspector șef, singurul candidat de altfel, până la… un moment dat. Proba finală va avea loc pe 24 august, iar pe 3 august a avut loc evaluarea psihologică. Zâmbetul a dispărut instant de pe fața lui Glugă, când a aflat că… nu este singurul candidat.

Pentru funcția de inspector-șef al IPJ Constanța s-a înscris și un nume… surpriză. Astfel, contracandidatul lui Adrian Glugă este actualul șef al Poliției orașului Ovidiu, scms. de Poliție, Mădălin-Laurențiu Făget.

„Faptul că era concurs cu dedicație pentru „PNL-istul” Glugă se vedea de pe Lună, cum mai sunt și alte cazuri prin țară, pe la Olt ș.a. Chiar s-a pus la un moment dat problema anulării concursului, numai că a venit Făget pe ultima sută de metri și i-a stricat lui Glugă toate „ploile” și toată buna dispoziție…”, au precizat surse din cadrul IPJ Constanța, pentru TOMIS NEWS.

madalin laurentiu faget
Mădălin Făget

Potrivit IGPR, cererile de participare la concurs au putut fi depuse până la data de 26 iulie, ora 16.00 (inclusiv în zilele nelucrătoare, exclusiv în format electronic (scanat, format PDF needitabil). Concursul constă în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, în data de 24.08.2021. Evaluarea probei de concurs se face cu note de la 1 la 10, iar nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00. Făget este creditat cu toate șansele să obțină peste 7,00, ceea ce înseamnă că lupta pentru șefia IPJ Constanța va fi acerbă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „GROAZĂ pentru chestorul Adrian Glugă: CONTRACANDIDAT pentru șefia IPJ Constanța, înscris pe ultima sută de metri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.