Grindeanu (Transporturi), luat la ochi de USR, după Florin Roman: „Își ASCUNDE cartea de matematică de care zice că a scris-o cu tatăl lui!”

Clotilde Armand a postat, pe Facebook, un video în care soţul ei, matematicianul Sergiu Moroianu îl acuză pe Sorin Grindeanu că îşi ascunde cartea de matematică pe care ministrul Transporturilor susţine că a scris-o împreună cu tatăl său şi pe care a trecut-o în Curriculum Vitae.

„Un nou caz Florin Roman în Guvernul României. La 5 ani de la declanşarea controversei şi la 19 ani de la data apariţiei, nici un exemplar al cărţii lui Sorin Grindeanu nu a putut fi găsit în vreo bibliotecă publică sau pe internet. În spaţiul public subzistă o controversă privind una dintre cărţile scrise de viceprim-ministrul Guvernului României şi ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, domnul Sorin Grindeanu, provocând daune de imagine atât statului român cât şi comunităţii matematice. Sergiu a pregătit un scurt material despre cazul d-lui Grindeanu (acest Florin Roman al PSD-ului) şi a lansat o provocare publică ministrului Transporturilor: să doneze un exemplar al cărţii sale la Institutul de matematică „Simion Stoilow” al Academiei Române, spre folosul comunităţii ştiinţifice. Vă invit să-l urmăriţi”, a scris Clotilde Armand, sâmbătă pe Facebook.

Sorin Grindeanu a răspuns acuzaţiilor primarului Sectorului 1 Clotilde Armand în legătură cu faptul că ar ascunde o carte pe care a scris-o împreună cu tatăl său. Ministrul Transporturilor precizează că a răspuns încă de acum 4 ani acestor acuzaţii şi o sfătuieşte pe Armand „să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă”. „Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!”, a adăugat prim-vicepreşedintele PSD.

Am mai răspuns acum 4 ani pe subiectul cărţii. Ea există, am arătat-o, e scrisă cu un profesor de matematică, aş zice chiar bun. Lucrurile sunt foarte clare, mai puţin pentru familia Armand care intrase într-un con de umbră. Doamna Armand a produs atâta gunoi în sectorul 1 încât a început să arunce cu el până la Timişoara. O sfătuiesc să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă. P.S.: Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!”, a scris Sorin Grindeanu, sâmbătă pe Facebook.

Reacţia ministrului Transporturilor vine după ce Clotilde Armand a postat, pe Facebook, un video în care soţul ei, matematicianul Sergiu Moroianu îl acuză pe Sorin Grindeanu că îşi ascunde cartea de matematică pe care ministrul Transporturilor susţine că a scris-o împreună cu tatăl său şi pe care a trecut-o în Curriculum Vitae.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.