Greu de… convins. Țuțuianu: „Decid după 1 ianuarie dacă voi mai candida la Consiliul Județean”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a precizat, vineri, faptul că nu s-a hotărât dacă va mai candida pentru această funcție la alegerile de anul viitor. Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, l-a anunțat drept candidat pe Țuțuianu încă din 30 august, cu prilejul conferinței județene. Tot atunci, Stroe a spus că, pentru Primăria Constanța, PSD va merge tot pe mâna lui Decebal Făgădău.

Vineri, Țuțuianu a arătat faptul că nu se teme de nici una din variantele electorale dezbătute în această perioadă, fie procedura de alegere așa cum este acum, fie în două tururi.

„Dacă rămâne votul uninominal, nu am nici o problemă, dacă rămâne prin prisma alegerii de consilieri – este același lucru. Ambele variante sunt corecte, votul cetățeanului este cel mai important. Dacă locuitorii județului Constanța doresc să îi reprezinte cineva la nivel județean, așa vom face. Le-am spus și colegilor la partid, voi lua hotărârea după 1 ianuarie dacă voi candida la funcția de președinte la vot uninominal sau candidat pe liste la CJ. Sunt de acord de principiu (să candideze – n.r.), dar o hotărâre 100% o voi lua după 1 ianuarie”, a spus Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.