Gigi Chiru se ÎNTOARCE în politică și candidează pentru primăria Eforie: „Să ne unim într-un efort comun, pentru binele orașului nostru”

Fostul senator de Constanța, Christian Gigi Chiru, se întoarce în politică. Vineri, acesta a anunțat că reintrarea în scena politică va avea loc în orașul în care locuiește, respectiv la Eforie.

„Astăzi, de ziua Sfântului Andrei, la câteva ore distanță de Centenarul Marii Uniri, am luat hotărârea de a reveni! Avem nevoie să trecem peste orgolii, peste supărări sau dușmani. Doar prin implicare putem contribui la luarea deciziilor importante! De aceea, invit pe cei cărora le pasă, cei care iubesc Eforie, să ne unim într-un efort comun pentru binele orașului nostru. Eforie merită să redevină orașul grădină, cu oameni înstăriți și fericiți. Doamne ajută!”, a anunțat fostul senator.

CITEȘTE ȘI:

Cum a fost instituită Ziua Dobrogei? Inițiatorul Christian Gigi Chiru: „Legea era necesară, pentru că cei care nu își cunosc și cinstesc trecutul nu pot avea un viitor pe măsura așteptărilor“

Christian Gigi Chiru a fost ales senator PDL în 2012 și a fost președintele organizației județene al acestei formațiuni, până la fuziunea cu PNL. A candidat de două ori pentru Primăria Constanța, în 2012 obținând 13,49%, adică 18.903 voturi, clasat pe locul doi, după Radu Mazăre. După fuziune, Chiru nu și-a mai găsit locul în liberalismul constănțean și a plecat la liberal-democrați, fiind și astăzi membru al ALDE.

Gigi Chiru, în prezent 52 de ani, este căsătorit şi are patru copii. La momentul alegerii sale în fruntea PDL Constanţa era directorul Inspectoratului Judeţean în Construcţii. Este licenţiat în Drept al Universităţii Ovidius, cu master în Drept intern şi internaţional al mediului la Universitatea Ecologică Bucureşti (2009).

CITEȘTE ȘI:

Fostul senator Gigi Chiru a scăpat de urmărirea penală. „Urmează să iau deciziile cele mai importante pentru cariera mea”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *