Spread the love

Tensiunile mai vechi dintre cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz și Daniel Learciu, escaladează de la o săptămână la alta, iar vineri primul dintre ei a depus o adresă prin care a solicitat clarificări privind modalitatea prin care al doilea utilizează mașina instituției: în interes de serviciu sau în scopuri personale?

Cearta de vineri dintre cei doi l-a determinat pe președintele interimar al ALDE Constanța, Andrei Gerea, colegul de partid al lui Learciu, să facă o vizită la Consiliul Județean.

„Am fost la colegul meu, Daniel Learciu și apoi l-am salutat pe domnul Țuțuianu. Nu am ce să comentez în plus… nu cred că e un conflict, probabil că o să se lămurească lucrurile. Nu este un aspect care să țină agenda publică!”, a spus Andrei Gerea pentru TOMIS NEWS, convins că cei doi combatanți se vor împăca: „Doar stau ușă în ușă pe acolo!”

Pe de altă parte, surse din CJC ne-au precizat că Gerea, în absența lui Palaz, l-a criticat pe Learciu și i-a reproșat acestuia că nu așa se face politică.

Deputatul ALDE Andrei Gerea asigură interimatul organizației județene, după conflictul cu tabăra din care a făcut parte fostul președinte, Mircea Banias. La începutul acestei luni, Daniel Learciu, președintele interimar al filialei municipale ALDE Constanța, a anunțat că intenționează să candideze la următoarele alegeri pentru funcția de președinte al organizației județene.

CITEȘTE ȘI:

Palaz este sceptic că Learciu folosește mașina CJC în interes de serviciu. „5.000 km/lună, exact ca o companie de transport mărfuri!”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *