Spread the love

Deputatul PSD George-Gabriel Vișan a participat, în  perioada 28-30 noiembrie 2017, la Kiev, la cea de-a 50-a Adunare Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN). Sesiunea plenară, care a avut în atenție tema de dezbatere „Dezvoltarea cooperării economice în contextul crizei de securitate în regiunea Mării Negre”,  a fost deschisă de Andriy Parubiy, președintele Președintele în exercițiu al APCEMN și Președintele Radei Supreme a Ucrainei.

CITEȘTE ȘI:

George Vișan, după lucrările APCEMN: „România are capacitatea să devină un furnizor energetic pentru Republica Moldova”

„Am venit aici pentru a discuta despre potențialul economic al regiunii Mării Negre. Considerăm că este nevoie de soluții pașnice și negocieri intense în privința tuturor conflictelor din această zonă deoarece acestea afectează grav atractivitatea pentru investitori și încrederea pe termen mediu și lung a mediului de afaceri de a se angaja în proiecte economice majore în regiune”, a precizat George Vișan.

Potrivit deputatului constănțean, la reuniune au fost prezente delegațiile naționale din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Serbia, Turcia și Ucraina.

Din delegația Parlamentului României la APCEMN au făcut parte doamna deputat Roberta Alma Anastase, șefa delegației, și domnii deputați Constantin-Cătălin Zamfira, George-Gabriel Vișan, Virgil-Daniel Popescu și István-János Antal, membri ai Adunării.

CITEȘTE ȘI:

Rușii și ucrainenii s-au CERTAT la Adunarea Parlamentară de Cooperare Economică a Mării Negre! Vișan: „Consolidăm gestionarea fluxurilor de imigranți, împreună cu Turcia”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *