George Simion, mesaj de mulțumire și… mobilizare pentru constănțeni: „Nu putem să ținem voturile în sertar! Dăm drumul la treabă, pentru o Românie liberă, democratică și mare!”

Candidatul independent la alegerile de duminică pentru Parlamentul European, George Simion, nu a reușit să își obțină mandatul, deși obiectivul fixat de 120.000 de voturi a fost atins. La fel ca după fiecare rundă de alegeri, apar probleme la numărarea voturilor, la faptul că unele partide nu își pot justifica respectivele voturi – cum ar fi UDMR ș.a.m.d.

La alegerile de duminică, George Simion a obținut la Constanța un rezultat încurajator: 5.105 de voturi, obiectivul inițial fixat fiind de 2.000. Cu doar 10% din secțiile de vot din județ acoperite de reprezentanți, eventualele fraude în detrimentul lui Simion nu pot fi cuantificate cu exactitate.

În altă ordine de idei, imediat după rezultatul de duminică, Simion a anunțat că lupta continuă și a demarat o mobilizare pentru o mișcare ambițioasă, prin care, practic, toți susținătorii dar și cei care doresc să i se alăture, să se implice activ în lupta cu partidele politice.

„A fost o luptă grea, foarte grea și am de adus 120.000 de mulțumiri celor care au crezut și cred în lupta noastră. Cele mai speciale mulțumiri le am pentru Constanța, care s-a prezentat foarte bine în această luptă, depășind cu mult obiectivul fixat inițial! Am venit de trei ori la Constanța în campania electorală și m-am simțit extraordinar, încurajările echipei mele de la malul mării fiind confirmate prin voturile obținute. De aceea, lupta cu trădătorii și partidele care ne conduc trebuie să aibă loc în fiecare zi și sunt independent până la final! Și pentru că această campanie a fost doar începutul luptei, vă invit să punem bazele unei mișcări a independenților. Cele 5.105 de voturi de la Constanța trebuie valorificate! Voi, cei 5.105 de constănțeni, deși am motive serioase să cred că în realitate sunteți mult mai mulți, trebuie să vă valorificați votul, să fie puterea voastră! Nu putem să ținem aceste voturi într-un sertar și să le uităm acolo, ci să reprezinte punctul de plecare pentru o Românie liberă, democratică, mare! Această mișcare pe care o propun vouă nu este un partid politic, nu este partidul lui Simion; nu este o mișcare a lui Simion, este mișcarea voastră! Astfel, vă invit să vă înscrieți la www.mareineuropa.ro/membri!”, a spus George Simion, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *