George Simion, candidat OFICIAL la europarlamentare: „Sunt singurul împotriva căruia s-au depus TREI CONTESTAȚII. Dacă deranjez, MERG ÎNAINTE!”

Biroul Electoral Central a admis, sâmbătă, candidatura independentă a unionistului George Simion la alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc pe 26 mai.

CITEȘTE ȘI:

După ce a trecut primul hop, privind strângerea de semnături de susținere pentru această candidatură, George Simion a promovat și cel de-al doilea test: admiterea din partea BEC.

„De azi sunt candidat oficial, singurul împotriva căruia s-au depus trei contestații! Probabil deranjăm mult prin această candidatură! De acum, începem exact aceeași muncă pe care am dus-o pentru semnături, doar că pentru voturi! Pentru mine este acum foarte clar că deranjez, ceea ce mă determină și mai mult să merg înainte! Suntem în această luptă motivați și incoruptibili, motivele pentru care le este frică! Le este frică pentru că noi nu negociem principii ca la tarabă, în piață, așa cum fac partidele de 30 de ani și vor să facă în continuare; nu dăm înapoi și nu suntem aventurieri! Nu avem doar mesaje, ci misiuni clare: stoparea jefuirii Țării și reîntregirea națională și asta vom face!”, a spus candidatul George Simion, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “George Simion, candidat OFICIAL la europarlamentare: „Sunt singurul împotriva căruia s-au depus TREI CONTESTAȚII. Dacă deranjez, MERG ÎNAINTE!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *