George Simion (Alianța pentru Unirea Românilor), mesaj de final de an: „Vom lucra în ritm intens în 2020. Deschidem filială județeană la CONSTANȚA!”

Fondatorul formațiunii politice Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, transmite un mesaj susținătorilor la final de an. Fostul candidat la alegerile pentru Parlamentul European mulțumește membrilor și simpatizanților pentru sprijinul acordat noii formațiuni politice și transmite faptul că, în 2020, se va lucra în ritm intens.

CITEȘTE ȘI:

Congresul extraordinar al AUR va avea loc la Iași, pe 24 ianuarie, când se va constitui conducerea centrală a partidului, iar până atunci mai multe filiale județene își vor alege conducerile care vor participa la acest Congres.

„Vă mulțumesc pentru susținerea din timpul campaniei pentru Parlamentul European și pentru implicarea în noul nostru proiect politic. Datorită încrederii și susținerii voastre, încheiem acest an cu propria noastră formațiune, înregistrată la tribunal: Alianța pentru Unirea Românilor – A.U.R.! Vom continua în ritm intens și la începutul anului 2020. Vom avea Congresul extraordinar al formațiunii pentru desemnarea conducerii centrale (Iași- 24-25 ianuarie), vom deschide filiale județene (Constanța – 18 ianuarie, Cluj – 20 ianuarie, Maramureș – 21 ianuarie) dar și în diaspora (Madrid – 19 ianuarie, Roma – 26 ianuarie). Cel mai important, începem lansările candidaților pentru alegerile locale din iunie 2020.Cum în 2020 avem și alegerile parlamentare (noiembrie), fac un apel la voi toți să vă implicați și mizez pe susținerea voastră în a duce la bun sfârșit cauza noastră! Vă doresc un An Nou bun, la trecerea între ani o parte dintre noi vom fi la Dâmbovicioara (lângă Bran), la cabana coordonatorului nostru din Argeș. Cei care doresc să ni se alăture sunt așteptați cu drag! Dacă nu ne vedem de Revelion, ne vedem la începutul anului la frumosul nostru sediu central din București, Traian 168 sau la deschiderea cât mai multor sedii județene! Știu că împreună suntem o forță care va face România în sfârșit MARE! Doamne Ajută! LA MULȚI ANI!”, a transmis George Simion.

CITEȘTE ȘI:

Organizația Constanța va avea conferința județeană pe 18 ianuarie, de la ora 13:00. Viitoarea conducere a AUR va primi mandatul de a intra în luptele electorale pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor, cu liste proprii și complete de candidați.

Toate informațiile despre AUR Constanța, disponibile AICI!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “George Simion (Alianța pentru Unirea Românilor), mesaj de final de an: „Vom lucra în ritm intens în 2020. Deschidem filială județeană la CONSTANȚA!”

  • luni, 30 decembrie 2019 la 19:37
    Legătură permanentă

    Ce noroc pe noi, ca ducem o lupta atat de demna, alaturi de zeci de mii de oameni cu dragoste de tara!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.