George Muhscină: „Județul Constanța trebuie să scape de PSD, cu tot cu cei doi candidați ai săi: Felix Stroe și Mihai Lupu”

Lupta pentru șefia Consiliului Județean Constanța pare mai interesantă ca oricând. Felix Stroe, președintele PSD Constanța, și-a asumat o candidatură directă, PNL Constanța merge pe mâna unui fost deputat, Mihai Lupu, iar George Muhscină, fost vicepreședinte al liberalilor, candidează independent și îi acuză pe primii doi că s-au înțeles pentru ca grupurile de interese să controleze în continuare județul.

„După aproape 20 de ani de PSD, județul Constanța arată dezastruos. Este realitatea pe care nimeni nu o mai poate contrazice. Trăim într-un județ sărăcit, subdezvoltat, prăfuit, fără nicio perspectivă. Să ne reamintim că aici baronii PSD controlează cu mână de fier totul, nu mișcă nimic dacă nu le iese și lor ceva. Și atunci, de ce să mergem pe același drum? De ce constănțenii nu își caută refugiul în oameni de încredere, în soluții care să îi scape de ciuma roșie? E simplu. Pentru că această plagă pesedistă s-a răspândit atât de mult și a intrat atât de adânc în sferele politice din Constanța încât a ajuns să controleze totul. Altfel, cum vă explicați că PSD are doi candidați la președinția Consiliului Județean Constanța:Felix Stroe și Mihai Lupu”, a declarat George Muhscină, candidat independent la Consiliul Județean Constanța.

Muhscină, care a demisionat în urmă cu o lună din funcția de vicepreședinte al PNL Constanța, acuză în mod direct înțelegerile transpartinicile dintre PSD și PNL la Constanța pentru ca pesediștii să controleze în continuare municipiul și județul.

„Vedem cu toții această candidatură ridicolă a domnului Lupu Mihai din partea PNL Constanța. Nu vă ascund faptul că atunci când s-a propus în partid ca dânsul să candideze, a fost o uluială colectivă. Toți liberalii îl știau pe domnul Lupu doar ca fiind fostul parlamentar care s-a îmbogățit de pe urma sutelor de contracte cu statul român pe vremea PSD. Ce poate să îl recomande pe acest om dacă nu complicitatea profitabilă pe care el a avut-o tot timpul cu pesediștii. Cu ei a făcut avere, lor le este dator, lor le este vândut până peste urechi. Iar acum vrea să se bată cu Felix Stroe? Păi doar dacă strănută Stroe, domnul Lupu e în stare să își doneze ambii rinichi ca să îl facă bine”, a mai adăugat independentul George Muhscină.

În această ordine de idei, fostul liberal consideră că electoratul constănțean nu trebuie să cadă în capcana PSD și PNL, care au predat județul și municipiul Constanța grupurilor de interese.

„Am spus de fiecare dată și voi continua să o spun: Putem scăpa de PSD la Constanța doar dacă forțele de dreapta se unesc în mod transparent și spre binele cetățenilor. Rolul PNL în toată afacerea a fost tocmai să blocheze orice coaliție majoră împotriva PSD. Oamenii au deschis ochii, au aflat de planurile lor, iar pe 27 septembrie vor vota în consecință. Eu sunt o alternativă credibilă, fără probleme de integritate și care poate face cu adevărat treabă pentru județul Constanța și pentru constănțeni”, a concluzionat George Muhscină.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *