GATA și cu pensiile speciale ale primarilor: PNL, UDMR, PSD și AUR au votat pentru BLOCAREA proiectului de eliminare!

Deputatul USR PLUS Cătălin Teniţă şi vicepreşedinte al Comisiei pentru drepturile omului a anunţat că proiectul partidului pentru eliminarea pensiilor speciale ale primarilor a primit aviz negativ în şedinţa comisiei, fiind doar patru voturi „pentru” şi restul de la PNL, UDMR, PSD, minorităţi şi AUR dând vot „împotrivă”. El a adăugat că este exact ca în filmul „Ziua Cârtiţei”, deoarece propunerea legislativă a fost dezbătută şi în primăvară, iar proiectul a fost avizat negativ şi atunci la Camera Deputaţilor, pe urmă s-a întors la Senat, iar PNL, AUR şi UDMR au explicat atunci că a fost o neînţelegere.

Eliminarea pensiilor speciale ale primarilor, proiect USRPLUS, aflat astazi la aviz Comisia pentru Drepturilor Omului. 4 voturi PENTRU. Toate de la USR PLUS (4 membri, toţi prezenţi). Restul voturilor (aproximativ 16 prezenţi fizic sau online, de la PSD, PNL, UDMR şi minorităţi, reprezentantul AUR în grevă parlamentară): CONTRA Aviz negativ, fără drept de apel”, a transmis Teniță.

El a explicat că la fel s-a întâmplat şi în primăvară cu acest proiect de lege al USR PLUS în Parlament.

LE: Şi da, e fix ca în „Ziua cârtiţei”. A mai fost proiectul acesta şi în primăvară, apoi s-a întors la Senat, apoi voturile în comisie la CD au fost fix la fel, deşi data trecută PNL şi UDMR au explicat că a fost o neînţelegere”, a concluzionat Teniţă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.