Gata cu „prietenia”: BUBUIE coaliția! Cîțu și lideri ai PNL acuză PSD de CAMPANII PLĂTITE împotriva lor

Liderii coaliției PSD, PNL și UDMR se reunesc, astăzi, la ora 15.00, într-o ședință. Marcel Ciolacu, Florin Cîțu, Kelemen Hunor și Varujan Pambuccian se vor reuni, luni, 7 februarie, într-o ședință. Aceștia ar urma să se discute despre moțiunea simplă depusă de USR pe numele lui Virgil Popescu, ministrul Energiei.

USR a depus marţea trecută moţiunea simplă intitulată „Incompetenţa şi minciuna închid lumina în România. Ministrul ‘săptămâna viitoare’ Virgil Popescu, un pericol pentru securitatea energetică a României”. Potrivit USR, ministrul Popescu „periclitează” în fiecare zi securitatea energetică a României şi trebuie să plece imediat din această funcţie. Semnatarii moţiunii susţin că actualul ministru al Energiei a primit „şansa” să reformeze sistemul energetic şi să pună umărul la consolidarea securităţii energetice a României, însă „a continuat acelaşi dezastru şi aceleaşi combinaţii din ultimii 31 de ani”.

Premierul Nicolae Ciucă a convocat pentru astăzi mai mulți miniștri. De asemenea, el a participat la ședința BEx a PNL, care a început la 10:00. Președintele PNL, Florin Cîțu, le-a spus celor prezenți la Biroul Executiv al PNL că va solicita o discuție în coaliția de guvernare, asta după ce a constatat faptul că cei de la PSD ar fi plătit campanii media prin care îl denigrează.

Sunt anumite teme ridicate în spațiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliție, în ultima vreme. Am văzut și campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva mea. Nu este un mod de lucru în echipă. Trebuie sa vedem daca va continua. Sa spună sau nu daca vor cu noi. Nu e fair”, le-a spus Florin Cîțu, colegilor din BEX.

Luați la țintă ar mai fi Rareș Bogdan sau Emil Boc, care au făcut același tip de acuzații ca și Florin Cîțu. În cursul săptămânii trecute a devenit viral un filmuleț sponsorizat de pagina oficială de Facebook a Tineretului Social-Democrat, în care sunt prezentate declarații ale lui Florin Cîțu privitoare la teme economice, declarații care se bat cap în cap. Președintele PNL, Florin Cîțu, a transmis un mesaj, luni dimineață, către ministrul Muncii Marius Budăi și nu numai.

Nu am emoții în ceea ce privește moțiunea de azi cu privire la Virgil Popescu. Pe noi ne interesează să implementăm PNRR. Este important să stăm mai puțin la TV și să muncim mai mult. Este un mesaj pentru toată lumea. Nu s-a discutat nimic despre demiterea lui Marius Budăi”, a spus Florin Cîțu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.