Gargară electorală… degeaba! Horia Constantinescu făcut PRAF în instanță în procesul privind locurile de joacă: „Primăria a fost amendată ILEGAL”

Conflictul dintre social-democrații Horia Constantinescu și Decebal Făgădău este de notorietate, primul visându-se un personaj important într-ale politicii. Stea strălucitoare a lumii interlope, Horia Constantinescu, comisar șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului, se străduiește să ne ofere imaginea justițiarului, numai că cine îl cunoaște știe foarte bine că eticheta este departe de realitate.

CITEȘTE ȘI:

În baza conflictului dintre cei doi, CRPC a amendat în 2017 Primăria Constanța cu suma de 30.000 lei din cauza nerespectării obligațiilor privind mentenanța locurilor de joacă. Municipalitatea a contestat amenda și… surpriză! După cinci termene de judecată, Judecătoria Constanța a dat câștig de cauză Primăriei, în iunie 2018. A urmat o lungă serie de recursuri și apeluri și întâmpinări, iar în 19 decembrie 2018 s-a dat hotărârea definitivă, prin care instanța anula inițiativele războinice ale lui Horia Constantinescu.

Motivarea a ajuns miercuri la Primăria Constanța și CRPC Constanța, iar TOMIS NEWS a intrat în posesia acesteia, din care redăm aspectele relevante:

motivare

Zilele trecute, Horia Constantinescu a publicat un filmuleț lacrimogen, dintr-un loc de joacă din municipiu, uitând să specifice faptul că a încălcat legea și îndemnând la o nesfârșită campanie electorală.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.