Gâju de la Cumpăna, făcută „țăndări” de liberali: „Doamna de la Secția „jumulit pui” s-a întors acasă exact ca în timpul guvernărilor PSD: cu o poză!”

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a încercat marți o găinărie politică, în tentativa de a-și surclasa competitorii politici liberali cu „discuții avute cu premierul Ludovic Orban și ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan”. Gâju s-a deplasat la București cu privire la situația malului stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră din dreptul localității pe care o păstorește. Cum era de așteptat, a stat doar pe holuri, fără să fie băgată în seamă și fără să se întoarcă acasă cu un rezultat concret, deși guvernul PNL a alocat prima tranșă de bani de acum câteva luni și a promis finalizarea lucrărilor în timp util.

gaju orban

Liberalii cumpăneni au fost informați despre această situație de colegii lor de la București și au taxat-o pe Gâju corespunzător:

„Când stai pe holuri și apoi minți oamenii… Fostul angajat al Cooperativei Agricole de Producție Cumpăna, în perioada atât de dragă domniei sale și în prezent cocoțată într-o funcție pe care o va părăsi în această toamnă, ne-a mințit și astăzi. Doamna cu coc nu a avut nicio discuție cu primul ministru al României, domnul Ludovic Orban, nici cu ministrul Lucrărilor Publice, domnul Ion Ștefan. În realitate, așa cum se vede și în fotografiile domniei sale, a stat cu orele pe HOLURILE Guvernului, timp în care niciuna dintre persoanele menționate nu au băgat-o în seamă. În schimb, singurul om cu activitate în această poveste a fost „cărăușul” care a stat pe fază să pozeze în cele câteva secunde în care domnul premier și domnul ministru au „expediat-o” politicos. Spre deosebire de guvernările PSD, Guvernul PNL și premierul Ludovic Orban au alocat deja sumele necesare pentru consolidarea malului stâng al Canalului Dunăre – Marea Neagră din dreptul comunei Cumpăna. De asemenea, nu este o promisiune pentru domnia sa (pentru Gâju – n.r.), Guvernul PNL garantează finalizarea lucrărilor în timp util, care se desfășoară de mai multe luni. Doamna de la Secția „jumulit pui” s-a întors acasă exact ca în timpul guvernărilor PSD: cu o poză!”, a transmis președintele PNL Cumpăna, George Tufă.

Liberalii cumpăneni au evidențiat faptul că, înainte de 1989, actualul primar al comunei a lucrat la CAP-ul din localitate, la secția de… pui.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *