Gabriel Cateliu candidează la Parlament din partea USR Constanța

Ne apropiem cu pași repezi de viitoarele alegeri, cele parlamentare. Partidele politice lucrează intens la liste, cu circotecile interne de rigoare.

„După ce am cunoscut oamenii din spatele proiectului politic USR, am ajuns la concluzia că împreună cu o echipă în ale cărei valori mă regăsesc, cu oameni care au intrat în politică doar pentru a schimba sistemul corupt și nu din interese personale, putem reuși mult mai mult decât aș putea de unul singur”, a anunțat, vineri, Gabriel Cateliu.

Acesta anunțase pe 19 septembrie a.c. că va candida ca independent, moment în care era susținut de Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor are 26 de ani, este masterand în Comunicare Politică și Marketing Electoral la SNSPA București și este președintele ONG-ului Community Aid Romania , o organizație care ajută copiii din toată lumea, calitate care i-a permis să ajungă până și în Siria. A candidat ca independent la alegerile locale pentru primăria Tortoman.

„Vă anunț că începând de astăzi, 21 octombrie, am devenit membru al Uniunii Salvați România (USR), la îndemnul doamnei Clotilde Armand, a cărei încredere mă onorează. (…) Am luat această decizie și întrucât candidatura la parlamentare nu este despre mine, ci despre nevoia de a aduce oameni competenți și integri în prim planul politicii. Îmi voi depune candidatura pentru unul dintre locurile pe lista USR Constanța pentru că sunt convins că pot reprezenta cu demnitate județul nostru, însă pentru aceasta va trebui să conving noua mea echipă că sunt cea mai bună variantă pentru USR, Constanța și România. Politica promovată de mine este și cea promovată de USR: depolitizare la toate nivelurile, eliminarea corupției, învățământ performant, dezvoltare rurală, transparență și eficiență în utilizarea banului public sunt câteva dintre principalele idei care ne unesc. Ce aduc eu în USR în plus este perspectiva oamenilor din orașele mici și comunele Constanței, acolo unde trăiesc peste 60% dintre locuitorii județului nostru. Sunt oameni onești și muncitori care se zbat în mod nemeritat într-o sărăcie endemică, fiind victime ale lăcomiei și corupției clasei politice care ne-a condus în ultimii 26 de ani. Ca independent susținut de PACT, am reușit să strâng peste 7000 de semnături necesare înregistrării candidaturii, iar pentru asta vă mulțumesc”, a spus vineri Gabriel Cateliu.

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *