Fuziune PNL – UNPR? „Progresiștii” nu ar refuza oferta liberală…

Marți, o veste a căzut ca un trăsnet peste politica locală, când, la nivel de București, s-a anunțat că PNL intenționează să fuzioneze prin absorbție cu UNPR! Oferta liberală pare să nu fie refuzată de „progresiști”, care se află în picaj de la plecarea lui Gabriel Oprea din „peisaj”. Totodată, sursele liberale vorbesc și de condiții impuse, precum excluderea penalilor din UNPR, mesaj cu trimitere clară către Oprea!

„Chiar acum sunt la București, într-o ședință. Nu, încă se discută între șefii noștri, dar nu! Eu, dacă mă întrebați, cred că rămânem în aceeași alianță, cu PSD. Cred, părerea mea, în două zile, în 48 de ore se va ști clar ce și cum. Nouă ni s-a comunicat, președinților din teritoriu, exact că s-a discutat și cu domnul Dragnea și cu domnul Blaga, dar lucrurile se stabilesc la nivelul președinților, domnul Steriu și dumnealor!”, a spus președintele UNPR Constanța, George Lipoveanu, pentru TOMIS NEWS.

Potrivit surselor noastre din Parlament, mai mulți deputați UNPR ne-au precizat cu dorința păstrării anonimatului că ideea de fuziune între cele două partide se confirmă, întrucât este „o soluție de avarie”, pentru „un partid (UNPR – n.r.) care oricum e pe moarte”! Totodată, aceștia ne-au mai precizat că ideea liberală nu este una dintre cele mai bune, eventuala fuziune ducând la scăderea încrederii în partidul condus de Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *