Funcționarii Primăriei, depășiți de tehnologie. Consilierul Măndilă, nervos în birou: „Miștocăreala voastră se aude în tot orașul!”

A fost greu tare în ședința ordinară pe luna noiembrie a Consiliului Local Municipal Constanța. Mai bine de jumătate de oră, consilierii nu au reușit să voteze. Nu înțelegem de ce nu au făcut o probă înainte, cert este că a fost un adevărat chin până s-a ajuns la concluzia că trebuie să votăm în același timp. De altfel, la primul proiect, s-a anunțat un rezultat de 21 de voturi pentru, apoi 24, apoi 26… apoi o reluare a votului… o adevărată senzație administrativă.

Lucrurile au intrat într-un oarecare normal, până spre finalul ședinței, când funcționarii din Primărie și care gestionau bunul mers al treburilor au fost exasperați de solicitările repetate ale consilierului liberal Stere Hira de a se relua votul pe proiecte. Aceștia au uitat microfoanele deschise și a ieșit un dialog… genial, la care a asistat pentru o scurtă perioadă și primarul Vergil Chițac, care a spus la un moment dat, vorbind despre neconcordanțele din rezultatele votului că Asta e vina lui Hira…

„Eu chiar nu am zis cum au votat, am zis că tehnologia e peste mine, că ei sunt doar 26… (…) Se contraziceau și ziceau că au votat… Am zis că nu și-a exprimat nimeni și că „nu e adevărat, că am votat”. Nu înțeleg de ce tot insistă cu votul ăla…”, a continuat secretarul delegat de ședință, Georgiana Gospodaru, a cărei replică a fost comentată de o colegă:

Asta e nebunia cu Hira, că tot zice să repetăm, nu se repetă! Dacă dădeam buletine fizic… dădeam tot așa câte un rând și câte un rând?”

Ar fi fost mult mai distractiv dacă în birou nu ar fi intrat consilierul primarului, George Măndilă: „Se aude toată miștocăreala voastră în tot orașul! Miștocăreala s-a auzit, tot! Că sunt proști! Nu știu câte microfoane sunt pornite, cineva nu închide și vă auziți!”, a tunat Măndilă.

Desenul animat relatat, disponibil AICI, de la 03:18:00.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *