Frustrat sau prost crescut? Fostul primar de la Năvodari, dezlănțuit din nou, pe internet: „O să mori spurcat de ce limbi dai în c*r la sistem”

Fostul primar de la Năvodari, Nicolae Matei, este cunoscut ca un scandalagiu de profesie și revoltat în spațiul virtual, unde își varsă năduful sau frustrarea pentru că și-a pierdut privilegiile din anii de glorie în care conducea orașul Năvodari. Frustrat sau prost crescut? Nicolae Matei este supărat pe toată lumea, fie că vorbim de actorul Victor Rebengiuc sau un om simplu, care nu se ridică la „standardele” de golăneală ale lui Matei.

Pe 6 octombrie, la Librăria Humanitas a avut loc o întâlnire deschisă cu actorul Victor Rebengiuc în cadrul Întâlnirilor Yorick și, într-o sală arhiplină, artistul a vorbit despre România de azi, susținând că „o să mor tot în comunism, credeam că nu”.

„Nenorocirea este că sunt destul de bătrân și, de la o vârstă destul de fragedă, de pe la 13 ani, trăiesc în comunism… Și nu-mi place asta. Nu m-am împăcat cu comunismul. A existat o scurtă perioadă, de încercare de a uita comunismul și de a trece la lucruri mai plăcute, dar văd că în ultima vreme, se insistă să ne întoarcem din nou în perioada comunistă. Lucrul ăsta mă enervează și nu cred că merităm așa ceva. Toată conducerea țării e formată din niște semidocți, niște oameni fără pregătire, care, pentru noi cei care mai citim o carte și mai știm ce se întâmplă în lume, nu sunt buni. Asta mă enervează cel mai mult: comunismul și PSD-ul”, a spus Rebengiuc, afirmație suficientă ca să primească ditamai confirmarea de la fostul primar de la Năvodari, care s-a exprimat exact așa: „de murit o să mori spurcat de ce limbi în c*r dai la Sistem”.

Nu au scăpat nici oamenii care nu au fost de acord cu fostul primar social-democrat, inclusiv o femeie, pe care a jignit-o ca la ușa cortului, după cum se vede mai jos.

Nicolae Matei este, literalmente, un fost pușcăriaș, statut cu care se mândrește, ironic vorbind, întrucât și-a scris pe pagina de Facebook că este „ilegalist”. A fost  condamnat cu executare într-un dosar pentru dare de mită, dar eliberat condiţionat, şi trimis în judecată în alt dosar pentru abuz în serviciu şi tentativă la abuz în serviciu, dare de mită. A cerut, în februarie a.c., suspendarea şi anularea celebrei OUG 14.

CITEȘTE ȘI:

OUG 13 a fost definitiv îngropată în Parlament. Turcan: „Demisia Guvernului este soluția pentru ca partenerii noștri să aibă încredere”

Nicolae Matei a fost condamnat definitiv, în luna februarie 2016, la un an şi şase luni de închisoare, cu executare, pentru comiterea infracţiunii de dare de mită. În rechizitoriul procurorilor DNA se arăta că, în perioada iunie – octombrie 2012, Matei i-ar fi solicitat unui ofiţer de poliţie judiciară cu funcţie de conducere (denunţător în cauză) să-i ofere protecţie în anchetele penale care-l vizau şi să intervină în aceste anchete pe care primarul le considera abuzive, nejustificate şi motivate politic. În schimb, la 18 octombrie 2012, edilul i-ar fi promis ofiţerului de poliţie două loturi de teren situate în Năvodari, cu o valoare de piaţă de 46.160 de euro, pe care i le-ar fi dat la 25 octombrie 2012. Matei a fost eliberat condiţionat după numai cinci luni de închisoare.

2 Comments

  1. …Superb~~~..CE_??…Cele afirmate de primarul-ex~logic !!…De nota 10_zic eu_cele afirmate ! Adica e vorba si de teatru pina la urma…Si are omul dreptate !!_..Acolo in PSD nu chiar toti sunt Comunisti si Securisti, pina una alta !……..Uite na’ figura domn’ primar-ex si poftim cultura_la~EI_!!_..Matale ii zici “ceva de bine” si pa’ Sleau iar drept urmare Voda_Klaus il decoreaza_~_.._Pt. ce~’?’…..Si ce ii mai ii ziceti in continuare___??…._~_~_~_~!…….Uite de asta e bun si internetu’ asta.., caci poti afla si diverse lucruri si informatii-normal despre unii sau despre altii~…_~Felicitarile_Noastre~_pt. TOT_……

  2. victor rebenciuc este un actor nepretuit si inteligent, n avea cum sa fie altfel, si nu cred ca se coboara la jignirile unui neica nimeni saltat cu voturi de asistati social, betivi, tzatze,samd… asta e 🙁 democratia urca si coboara, ne mai rmane doar sa speram ca la urmatoarele alegeri…. ce o sa fie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*