„Frații și surorile” prefectului Niculescu acuză că sunt tratați… INUMAN! Despre mâncare: „NICI LA CÂINI nu dai așa ceva!”

Îndemnul la solidaritate și valul de lături asupra celor care se opun repatrierii românilor din zona roșie a Italiei, instrumentate din biroul prefectului Constanței, George Niculescu, nu aveau cum să dureze mult. Realitatea din spatele procedurii umanitare începe să iasă la iveală, arătând doar o amărâtă de inițiativă electorală, în toată splendoarea sau, mai degrabă, mizeria ei. Pentru că despre… mizerie este vorba, așa cum susține unul dintre românii ajunși miercuri seară la aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu.

Alina Boca a făcut parte din lotul Tulcea, format din 100 de persoane care au ajuns în județul vecin cu sprijinul ferm al prefectului Alexandru Ioan Iordan, așa cum ne-a precizat omologul său de la Constanța, George Niculescu.

Așa cum toată lumea bănuia, dar autoritățile au refuzat constant să se pronunțe, procedurile de repatriere sunt cel puțin anormale. În primul rând, nu este vorba de nici un zbor umanitar, pentru că toți cei repatriați plătesc transportul, care depășește 200 de euro. În al doilea rând, procedura de izolare este eșuată din start, pentru că distanța socială de 1,5 m nu poate fi aplicată în avion, ceea ce crește periculos de mult riscul de infectare. În al treilea rând, deși Instituția Prefectului Constanța a servit constant gogoașa testării la ajungerea în țară, cei care au venit spun că… nici vorbă de așa ceva. Lista poate să continue la nesfârșit, dar o lăsăm pe Alina Boca, cea care a prezentat experiența ei:

PE ACELAȘI SUBIECT:

Împrăștiați în toată Dobrogea: 100 de repatriați din zona roșie a Italiei, carantinați la Tulcea. Horia Teodorescu (CJT): „NU trebuie să devenim o insulă în care se descarcă necazurile României”

Repatriații prefectului Niculescu sunt cazați și la… Techirghiol. „Frații și surorile noastre au starea de sănătate bună, dar vor fi testați în țară”

Țuțuianu și-a pierdut răbdarea cu prefectul Niculescu: „A expus județul în mod IRESPONSABIL! Fac apel la Iohannis și Guvern să NU transforme Constanța în județ IZOLAT!”

Aprobare în CJSU: 1.500 de români din zona roșie din Italia, repatriați cu avioanele. Vor intra în carantină în… stațiunea Mamaia

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *