Spread the love

Peste 150 de fotografii minunate ce surprind clădiri istorice din Zona Peninsulară au fost postate până acum în cadrul concursului „Fotografii Istoriei”.

Cele mai reușite 12 instantanee cu elemente de detaliu ale clădirilor din inima Constanței, Zona Peninsulară, vor putea fi admirate într-un calendar on-line pentru anul 2020, în care vor fi punctate toate evenimentele importante pe care orașul nostru le desfășoară în cadrul proiectului european „ALT/BAU- Transfer Networks Alternative Building Activation Units”, program care urmărește identificarea unor soluții pentru salvarea clădirilor de patrimoniu degradate din centrul vechi.

CITEȘTE ȘI:

Mai aveți timp până pe data de 8 noiembrie să trimiteți în continuare cele mai reușite instantanee care vor putea fi admirate în calendarul pentru anul viitor, anunță reprezentanții Primăriei Constanța.

„Regulamentul este simplu: orice pasionat de fotografie este invitat să posteze poza pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea dedicată acestui concurs, iar clasamentul se va face în funcție de numărul de like-uri. Lăsați-vă purtați de imaginație pe străzile cu parfum de istorie din centrul vechi și surprindeți cele mai frumoase fotografii!”, potrivit celor de la Primărie.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *