Spread the love

O poveste de viață impresionantă vine de la CT BUS, fosta RATC. Doi soți, colegi de muncă, mărturie a schimbărilor prin care a trecut transportul în comun din orașul nostru, ne povestesc despre anii petrecuți în slujba constănțenilor. Nely și Gheorghe Pungoi s-au cunoscut la serviciu, la începutul anilor 80. Aici s-au căsătorit și și-au întemeiat o familie.

Potrivit CT BUS, în urmă cu 33 de ani, cei doi, împreună cu un alt coleg, pozează lângă un troleibuz 43, în curtea societății. Astăzi au refăcut fotografia – în același loc, aceiași oameni, la mijlocul de transport 43 – atunci troleibuz, acum modernul autobuz Isuzu. Din cei trei colegi, doi dintre ei sunt ieșiți deja la pensie. Soții Pungoi care povestesc cu nostalgie despre anii petrecuți în transportul public de persoane. Cu ochii în lacrimi, cei doi soți spun că și-ar dori să dea timpul înapoi.

Anii de muncă le-au adus multe bucurii și împliniri. Doamna Nely a lucrat timp de 3 decenii ca dispecer la cap de linie 43, iar soțul, după ce a renunțat la postul de șofer din cauza unor probleme de sănătate, este acum șef de coloană pe linia 43. Anii au trecut, oamenii s-au schimbat, transportul în comun s-a modernizat, iar soții Pungoi sunt martorii acestor etape.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *